Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Свекруха!
galina27
12 серпня 2011 17:56
Повідомлення #71

Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі

Бали: 507
Цитата: Христя
Тому, якщо б я сама не знала таких людей,казала би ,що це просто невістки не можуть знайти точок зближення зі свекрухою....

ну іноді і таке буває. але потрібно шукати компроміси. але після твоєї розповіді мені аж страшно стало. читаю і думаю що з моєю свекрухою мені ДУЖЕ повезло, ніколи нічого не скаже поганого і не вчить як робити, а навпаки питає мене як краще було б зробити те чи інше, бо каже: "ти молода і повинна краще знати як тепер роблять а мені вже багато років і колись все було по іншому". ми жевем окремо хоч і не далеко один від одного то коли вона приходить до мене а це часто буває то зразу ж питає що мені допомогти чи може з дитиною піти гуляти...і коли ми з чоловіком щось посваримся то вона так його "висповідає" що мені самій деколи здається що вона моя мама а не чоловікова.
але в житті трапляються різні випадки, комусь везе з свекрухою а комусь ні... таке життя різні люди бувають.
але коли чоловік слухає маму а не жінку то потрібно поставити його перед вибором, я так думаю, і не боятись бо ціле життя терпіти.... я думаю не варто!!
Перейти на початок сторінки
Христя
12 серпня 2011 17:56
Повідомлення #72

Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар

Бали: 1951
я навіть ссилку знайшла :wink: http://www.psylib.ukrweb.net/books/fromm03/index.htm

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Христя
12 серпня 2011 18:03
Повідомлення #73

Файна господиня
  • 51

Цитата: galina27
але коли чоловік слухає маму а не жінку то потрібно поставити його перед вибором, я так думаю, і не боятись бо ціле життя терпіти.... я думаю не варто!!

Золоті слова!
Ти - або мужик,або мамин синочок - вибирай!

--------------------
Христя
12 серпня 2011 18:10
Повідомлення #74

Файна господиня
  • 51

Анекдот майже в тему :lol: просто темки про тещу немає))))але про свекруху теж цілком реально)))
і на роійській,але думаю,ви мене пробачите :smile:

-Мама, мой муж снова накричал на меня, я переезжаю жить к тебе.
- Нет, дорогая, он должен заплатить за свои ошибки!Я переезжаю жить к вам :lol:

--------------------
Solka
12 серпня 2011 18:16
Повідомлення #75

Файна господиня
  • 51

Репутація: 588

Бали: 2401
Звичайно......ну самі подумайте,як ви можете відноситися до людини,яка вас ,м"яко кажучи, недолюблює??!!! А от такі мамаші,які нікого не признають,тільки своїх дітей, а тим більше синів - не побоюся того слова,повні дурочки та останні егоїстки...які не думають ні про своїх дітей,ні про їхню сім"ю,ні про їхнє щастя, а тільки про себе.Не бажають їх ні з ким ділити..

мабуть такі мами просто живуть життям своїх дітей, а про своє вже й забули, махнули рукою..
До слова, є дуууууууууууже класна книжка.Эрик Фромм"Искуство любить" в якій описано різну любов,зокрема і материнську.

Впевнена цікава книжка, я обов'язково почитаю, бо цікавлюсь психологією, читала гарні книжки, і коли чую, бачу як люди не вміють взаємодіяти одне з одним, що чим далі тим менше чують один одного, в мене склалось враження, що ці книжки або ніхто не читає, або читає і забуває, не знаю.. Бо якби всі хоч би трохи постарались то ці книжки допомогли б бути добрішими, то все б було гуд - не було б сварок в сім'ях, не було б стільки розлучень...
Також погоджуюсь з тим, що важливо, щоб чоловік чув і підтримував, а не "наганяв" :smile:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Христя
12 серпня 2011 18:30
Повідомлення #76

Файна господиня
  • 51

Цитата: Solka
мабуть такі мами просто живуть життям своїх дітей, а про своє вже й забули, махнули рукою..

Можливо і так...але мені здається,це неправильно.У тебе своє життя, в твоєї дитини - своє.Як каже мій чоловік,філософ по життю :lol: , дитину потрібно виховувати і ставитися перш за все,як до особистості та індивіду,а потім вже як до дитини....Так,ти її народила,виховала, але ж це не означає,що вона є твоєю власністю! Дитина тобі нічого не винна і про це не потрібно забувати...тим паче, жити за неї....
Цитата: Solka
Впевнена цікава книжка, я обов'язково почитаю, бо цікавлюсь психологією, читала гарні книжки
Книжка справді цікава, рідний чоловік поганого не порадить :smile: Тим більше,пригадую,що в університеті на парах психології ми її проходили)

Solka,
З твого дозволу пораджу тобі ще одного автора,якого мені дав в руки той самий чоловік :lol: здається він індієць,письменник-філософ ОШО...Дуже цікаві в нього книги про світогляд жінок,чоловіків,виховання дітей, про гармонію вцілому.....Дуже легко читається.....В мене вдома його книжок купа))))

--------------------
utya
12 серпня 2011 18:39
Повідомлення #77

Файна господиня
  • 51

Репутація: 310

Бали: 2037
І я хочу поділитися з вами анедотом правда про СВЕКРУХУ (цей анекдот десь мій чоловік вимацав)

Приїзджає син серед сесії додому до своєї матері, а з ним ще три дівчини... Показати місто дівчатам хоче, провести по магазинах...
Та й син каже мамі:
- Мама, ти знаєш, одна з тих трьох дівчат, то моя майбутня жінка. Вгадай яка саме з трьох?
...МАМА НЕЗАДУМУЮЧИСЬ - Ось та в червоній спідниці!
Син - мама, а як ти так зразу вгадала?....
Мама- та вона як тільки до хати зайшла, то вона мене зразу нервувати почала!!!!! ))))))))))
Марія Митник
12 серпня 2011 21:23
Повідомлення #78

Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер

Бали: 2041
Дівчатка!Підкажіть який обід приготувати для свекрухи?Не святковий,але для СВЕКРУХИ
:bully: !!!!!!
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
12 серпня 2011 21:29
Повідомлення #79

Одна така...
  • 51

Репутація: 730

Бали: 1275
Цитата: Марія Митник
Дівчатка!Підкажіть який обід приготувати для свекрухи?Не святковий,але для СВЕКРУХ !!!!!!

Всьо саме свіжіше і саме- саме смачніше! :smile:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
боженка
12 серпня 2011 21:39
Повідомлення #80

Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер

Бали: 857
а я зі своєю нарешті помирилася,зустрілися поставили всі крапки над "і", тепер кожного вечога на каву приходить,незнаю чим ,то далі закінчиться,але я згідна нехай приходить ,бачить онучку і не пхається куди не просять,добре ,шо свекор людина розумна дав чортів і поставив на місце,але чи на довго? :fellow:
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 24 листопада 2024 16:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 22
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100