Тому, якщо б я сама не знала таких людей,казала би ,що це просто невістки не можуть знайти точок зближення зі свекрухою....
ну іноді і таке буває. але потрібно шукати компроміси. але після твоєї розповіді мені аж страшно стало. читаю і думаю що з моєю свекрухою мені ДУЖЕ повезло, ніколи нічого не скаже поганого і не вчить як робити, а навпаки питає мене як краще було б зробити те чи інше, бо каже: "ти молода і повинна краще знати як тепер роблять а мені вже багато років і колись все було по іншому". ми жевем окремо хоч і не далеко один від одного то коли вона приходить до мене а це часто буває то зразу ж питає що мені допомогти чи може з дитиною піти гуляти...і коли ми з чоловіком щось посваримся то вона так його "висповідає" що мені самій деколи здається що вона моя мама а не чоловікова. але в житті трапляються різні випадки, комусь везе з свекрухою а комусь ні... таке життя різні люди бувають. але коли чоловік слухає маму а не жінку то потрібно поставити його перед вибором, я так думаю, і не боятись бо ціле життя терпіти.... я думаю не варто!!
але коли чоловік слухає маму а не жінку то потрібно поставити його перед вибором, я так думаю, і не боятись бо ціле життя терпіти.... я думаю не варто!!
Золоті слова! Ти - або мужик,або мамин синочок - вибирай!
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Звичайно......ну самі подумайте,як ви можете відноситися до людини,яка вас ,м"яко кажучи, недолюблює??!!! А от такі мамаші,які нікого не признають,тільки своїх дітей, а тим більше синів - не побоюся того слова,повні дурочки та останні егоїстки...які не думають ні про своїх дітей,ні про їхню сім"ю,ні про їхнє щастя, а тільки про себе.Не бажають їх ні з ким ділити..
мабуть такі мами просто живуть життям своїх дітей, а про своє вже й забули, махнули рукою..
Цитата: Христя
До слова, є дуууууууууууже класна книжка.Эрик Фромм"Искуство любить" в якій описано різну любов,зокрема і материнську.
Впевнена цікава книжка, я обов'язково почитаю, бо цікавлюсь психологією, читала гарні книжки, і коли чую, бачу як люди не вміють взаємодіяти одне з одним, що чим далі тим менше чують один одного, в мене склалось враження, що ці книжки або ніхто не читає, або читає і забуває, не знаю.. Бо якби всі хоч би трохи постарались то ці книжки допомогли б бути добрішими, то все б було гуд - не було б сварок в сім'ях, не було б стільки розлучень... Також погоджуюсь з тим, що важливо, щоб чоловік чув і підтримував, а не "наганяв"
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
мабуть такі мами просто живуть життям своїх дітей, а про своє вже й забули, махнули рукою..
Можливо і так...але мені здається,це неправильно.У тебе своє життя, в твоєї дитини - своє.Як каже мій чоловік,філософ по життю , дитину потрібно виховувати і ставитися перш за все,як до особистості та індивіду,а потім вже як до дитини....Так,ти її народила,виховала, але ж це не означає,що вона є твоєю власністю! Дитина тобі нічого не винна і про це не потрібно забувати...тим паче, жити за неї....
Цитата: Solka
Впевнена цікава книжка, я обов'язково почитаю, бо цікавлюсь психологією, читала гарні книжки
Книжка справді цікава, рідний чоловік поганого не порадить Тим більше,пригадую,що в університеті на парах психології ми її проходили)
Solka, З твого дозволу пораджу тобі ще одного автора,якого мені дав в руки той самий чоловік здається він індієць,письменник-філософ ОШО...Дуже цікаві в нього книги про світогляд жінок,чоловіків,виховання дітей, про гармонію вцілому.....Дуже легко читається.....В мене вдома його книжок купа))))
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
І я хочу поділитися з вами анедотом правда про СВЕКРУХУ (цей анекдот десь мій чоловік вимацав)
Приїзджає син серед сесії додому до своєї матері, а з ним ще три дівчини... Показати місто дівчатам хоче, провести по магазинах... Та й син каже мамі: - Мама, ти знаєш, одна з тих трьох дівчат, то моя майбутня жінка. Вгадай яка саме з трьох? ...МАМА НЕЗАДУМУЮЧИСЬ - Ось та в червоній спідниці! Син - мама, а як ти так зразу вгадала?.... Мама- та вона як тільки до хати зайшла, то вона мене зразу нервувати почала!!!!! ))))))))))
а я зі своєю нарешті помирилася,зустрілися поставили всі крапки над "і", тепер кожного вечога на каву приходить,незнаю чим ,то далі закінчиться,але я згідна нехай приходить ,бачить онучку і не пхається куди не просять,добре ,шо свекор людина розумна дав чортів і поставив на місце,але чи на довго?