Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Свекруха!
Ludka
24 лютого 2012 18:26
Повідомлення #131

Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер

Бали: 658
olg.gonchar,
Звичайно, що розглядаєм одну сторону, бо ж тема про свекрух.
Цитата: olg.gonchar

треба дорожити одне одним , щоб боятися образити

іменно дорожити і любити, а не тягти ковдру на свою сторону і вирішувати хто більше правий і стверджувати, що в молоді проблема з вихованням. Треба і себе згадувати як були молодими.
стала багатодітною мамою

Вітаю вас з майбутнім поповненням, щоб ваші діти і ви були здорові.
Перейти на початок сторінки
galina27
24 лютого 2012 21:07
Повідомлення #132

Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі

Бали: 507
Цитата: ІНЕСА
Не завжди! Як то кажуть," бували випадки".Деколи такі хороші добрі прояви невістки не розуміють, не сприймають,а навпаки закриваються,бо вважають,що вона прагне все знати,що робиться в їх хаті.

то чиста правда!! коли стараєшся шоб було добре і хочеш шоб було добре тебе чомусь не так розуміють... думають шо ти все робиш комусь на зло. і я впевнена в тому шо кожна свекруха незадоволена своєю невісткою, просто одні показують це а інші тишком нишком лютують.я в цому переконалась і не раз і нажаль навіть на собі. можливо і ми такими будемо коли станемо свекрухами.
Pito4ka
24 лютого 2012 22:54
Повідомлення #133

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар

Бали: 3426
Ласкаве теля-дві мами смокче. Споконвічна мудрість.

Цитата: Костя Люда
Не люблю цю приказку. Вона закликає до нещирих стосунків.

Хтось з великих і мудрих колись сказав : "Краще поганий мир, ніж гарна війна".

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
нінок
24 лютого 2012 23:10
Повідомлення #134

Файна господиня
  • 51

Репутація: 900

Бали: 2892
Цитата: Pito4ka
Хтось з великих і мудрих колись сказав : "Краще поганий мир, ніж гарна війна

підтримую , я так стала думати вже десь після 25-27 років , я й мамі особо не вміла терпіти , що й далі казати.З роками не така "вже бойова" , але треба пропускати трохи повзв вух або ще краще - пробачати. Ну що поробиш, у жінок всіх "язик гострий"(в кого більш , а вкого менш, ідеальних ще не зустрічала ), тому мене тепер мало що виводить з рівноваги, ясама деколи , як щось ляпну "непонятне" або подивлюсь "ніби мені 100долярів забрали" . :feel: Свекруха така сама жінка, хоч бажаю всім спокійних свекрух.Мені здається , на цю тему можна говорити нескінченно., стільки різних випадків і ситуацій в житті буває . :smile:
galina27
24 лютого 2012 23:37
Повідомлення #135

Молода господинька
  • 34

Цитата: нінок
але треба пропускати трохи повзв вух або ще краще - пробачати

та воно то так, але кожному терпінні є край. наприклад моя була добра хоч до рани прикладай, до пори до часу...та різне було і говорила багато всякого, але я завжди не звертала увагу, але щоб ви сказали в такому випадку: дзвонить моя свекрушка якось в обід, малий якраз спав, і питає шо робите і тому подібне, я їй кажу шо передзвоню пізніше бо малий спить (він любить ідеальну тишину коли спить в обід) тут не проходить і пів години як вона приходить і дзвонить дзвінком в двері (притому шо дзвінок в нас дуже голосний і малий завжди будиться від нього) я відкриваю така злосна шо капец... а вона "ой я напевне розбудила малого" ну і шоб ви сказали... вона знала шо дитина спить і будиться від того дзвінка, тяжко було постукати тихенько.
нінок
25 лютого 2012 00:11
Повідомлення #136

Файна господиня
  • 51

Репутація: 900

Бали: 2892
Цитата: galina27
ну і шоб ви сказали...

Я тебе добре розумію , я не є така зовсім спокійна , швидше відношусь до "буйних". Звичайно , при таких сутуаціях я би розмовляла , що так не можна.Ти кажеш свекруха , що дивуватись - вмене кума , скільки дзвонить , то тільки з 14 по 17 , коли малий може спати .Скільки я ій казала , і жіночка вона вроді розумна. Я коли не розумію свекрухи , стараюсь подумати , як роблять інші- і тоді робиться і зло , і смішно... Я не можу грішити , моя свекруха нормальна ,адекветна(але я на неі ніякі там "мама " не кажу , по -батькові) Поки так , надіюсь , що надалі нічого не зміниться.Поживем, побачим. :smile:
galina27
25 лютого 2012 00:57
Повідомлення #137

Молода господинька
  • 34

Звичайно , при таких сутуаціях я би розмовляла , що так не можна

та де там вона б сказала що я нехочу шоб вона приходила.
Скільки я ій казала , і жіночка вона вроді розумна

:lol: :lol:
gutka
5 листопада 2012 11:54
Повідомлення #138

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408

Бали: 7223
Якщо мама каже що Ви багато їсте і що Ви багато спите, то це не Ваша мама. Це його мама!
oksana d
5 листопада 2012 13:16
Повідомлення #139

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758

Бали: 6556
Дуже цікава і актуальна для багатьох тема. Я із своїм чоловіком живу 10 років, і зрозуміла одне, що треба жити окремо від батьків. В мене ніби і не погана свекруха, але з нею жити я б не змогла, бо в неї має бути все по її.
Вона на відстані і то старається нас контролювати: куди ходили, що робили, чого так довго спите і т.д. Чоловік деколи не витримує, ставить маму на місце, але це вистачає на тиждень , а потім знов все повторюється... Але я сильно стараюся не акцентувати на тому увагу, бо чоловіка шкода і здоров"я важливіше ніж ті всі сварки...
В мене співробітниця живе разом із невісткою і сином, то можна сказати , що вона в хаті не живе, а існує, бо три роки вже не розмовляє з невісткою, а та ще настроює сина проти неї. Ще в будні, то вона на роботі, а у вихідні кухню ділять по годинах, з кімнати своєї вийти не може, бо невістка настроює і внуків проти неї і ті її обзивають і ображають, притому що внукові - 9 років, а внучці - 3 роки, а що полтім буде з тих дітей :wassat:
Так що є різні і свекрухи і невістки.
oksana d
5 листопада 2012 14:34
Повідомлення #140

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758

Бали: 6556
А в моєї куми, то сама гірша ситуація з тих що мені відомі : вона живе із свекрухою в одній хаті(3-х кімнатна квартира), то вона так бідна мучається. Зранку чоловік іде на роботу і тут починається, без стуку заходить в кімнату, бо їй треба дивитися серіал, притому , що в неї в кімнаті є свій телевізор. Вона нагло лягає на ліжку і дивиться телевізор, їсть в ліжку, смітить , бо тож не моє, невістка поприбирає. А то що з дитиною погуляти чи побавитися, нема про що говорити , але в хаті має бути все прибрано і наварено їсти. Весною, коли падали сильні дощі, то я була взагалі шокована, як кума мені це розказала: свекруха вигнала її з 1,5 річною дитиною на вулицю, не пускала до хати, бо в неї болить голова і вона хоче бути сама. Вона жаліється чоловікові і кожен день майже скандали ,а свекруха ще вміє сказати, що цн неправда, що невістка все видумує. От і такі бувають свекрухи.....
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 24 листопада 2024 01:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 23
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100