Дорога Світланочко!!!!!!!!!!! вітаю вас від щирого серця з днем народження Бажаю Вам і Щастя, і Любові, Щоб усі мрії і сподівання збувалися, З гарним настроєм, щоб Ви Ніде й ніколи не розлучалися. Здоров'я Вам на сотню добрих років, А це право дорогого коштує. У роботі Вашої творчих перемог, У сімейному житті щастя і спокою!
З Днем нардження вітаю, Від усього серця я бажаю Щастя, радості, добра, Здоровя, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття.
Хай роки мчать - не біда; Час лікує рани, І нехай йдуть назавжди Негаразди і тумани. А те, що для душі світло, Хай залишається з Вами. Бажаємо в цей день того, Чого хочете самі.
Дорога Ланочко, від щирогосерця вітаю Вас з Днем Народження!!!
Бажаю здоров'я міцного, Щастя без краю, Усього найкращого щиро бажаєм. Щоб серце ваше зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, здоров'я без ліку, І довгого-довгого щедрого віку.
Світлано!!! Приєднуюсь до всіх побажаннь!!! Нехай в житті все буде, що потрібно, Без чого не складається життя: Кохання, щастя, вірні друзі І вічно юна, нестаріюча душа.
Дорога Світлана! Вітаю З Днем народження! Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману.
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Життя хай квітне, мов вишневий сад, І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Здоров'я, миру, успіхів надії Усмішок глибоких, як дно океану, Й міцного кохання - без меж і обману.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Дорога,люба Світланочко!!! Всім серцем вітаю Тебе з Днем народження!!! Будь завжди молодою,щасливою,неповторною,єдиною!! Хай кожен Твій день буде теплим і сонячним,в серці квітне радість а в душі буяє юності весна!!Кохай і будь коханою,здійснюй і реалізовуй всі задуми у життя,подорожуй по казковим омріяним місцям і піднімайся до своїх вершин легко івпевнено ,а фортуна хай візьме Тебе в свої ніжні обійми і щедро обдаровує солодкими поцілунками!!!