Дорога моя подружко, вибачай, що трішки з запізненням, бо ж бабці за молодими тепер важко пропхатись))) Дорога моя Світланко, на цьому світі є люди яких можна знати все життя й забути за 1 день, а є такі, яких можна взнати за 1 день і пам"ятати все життя...от такою я й пригадую собі нашу зустріч у реалі.. Ти - з категорії людей, що не зникають із нашого життя. Ті люди не поруч, і навіть можуть не давати про собе знати довший час, але у якусь мить, вони просто з'являються, так раптово, і ти розумієш - увесь цей час тебе пам'ятали. От сидиш на Дрімфуді, тихенько читаєш дописи — друзів на сайті тьм-тьмуща. І отут бац — знайомий нік Лана зайшов на сайт— і відразу посмішка на лиці з'являється й на душі стає тепло…А людина й не підозрює, що на мить зробила когось щасливим! Будь здоровою, моя подружко, живи довго, будь сильною, бо (як правило) люди не помічають, як ночами плаче Та, що іде по життю сміючись!!!!!Я тебе люблю. і вибачай за сумбурний, як і я сама, допис А ще пам"ятай, що справжня Подруга-це служба новин, лікеро-горілчаний магазин і центр психологічної підтримки!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Світланочко, Світла людина!!! Вітаю Вас з Днем Народження!!!!
(вибачте за запізнення)))
Нехай душа у Вас ніколи не старіє, На білій скатертині будуть хліб і сіль, Своїм теплом Вас завжди сонце гріє Слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, що потрібно, Без чого не складається життя, Любов, здоров’я, щастя, дружба Та вічна нестаріюча душа. Смійтеся більше і менше сумуйте, Щораз багатійте, ще краще ґаздуйте, Хай думи ніколи спочинку не знають, Хай легко, мов крила, внучат пригортають Хай серце ще довго тріпоче у грудях Живіть до ста років на поміч всім людям Здоров’я міцного Вам зичимо щиро Ласки від Бога від людей добра На многії і щасливії літа.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Дорогенька Ланочко,Світланко!!! Пробачте, що і я чуть опісля вітаю, але хочу сказати і свої слова які вмістять повні пригорщі подяки за те, що така світла , добра,гармонійна та відкрита для людей людина як Ви дарує своє тепло , увагу, добре слово та любов. Я хочу побажати Вам отримати від Господа те, що десь там глибоко в душі чекає своєї черги на прохання про виконання!! Бажаю світлих ,радісних та чистих днів!!
А ще дякую за багаторічну неповторність , яку тут я давно..давно..побачила та яка мене зачепивши і затримала залишитись!!! Ця пісня для ВАС ЛАНОЧКО!!!!
Моя Світулька, моя подружка і сестра, вітаю з черговим днем народження! Вітаючи тебе з днем народження, я не просто говорю тобі банальні слова, не просто дотримуюся традиції - ні! Я даю тобі програму на весь наступний рік, якою ти будеш дотримуватись невідступно: бути здоровою, цвісти-розквітати, гарнішати, розумнішати, багатіти, веселитись і ні про що не шкодувати! ще що казати? наливай)) пісеньку дослухати до кінця! За подруг!!!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дорога Світланочко! Від усього серця вітаю з Днем народження! З нагоди урочистої події – Троянди, усмішки, цілунки, привітання! Хай втілюються у житті найсміливіші мрії І щирих друзів гарні побажання !