Дорога наша Світлано (lana). Від щирого серця я вітаю тебе з твоїм днем народженням.
Хай добрий Ангел береже повік Вогонь зорі, що долею зоветься. Життя, неначе вишитий рушник, Багрянцем калиновим усміхнеться. Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, [center]Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань.
З Днем народження сердечно вітаю!!!!!!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ!!!
![/center]
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Дорога Світлано , сердечно вітаю Вас з Днем народження ! На знак привітання прийміть від мене ці рядки !
Бажаємо сонця і чистого неба , І ласки , й тепла , і усього, що треба ! Даруємо шану і пишнії квіти , Бажаємо многая-многая літа ! Хай Божа Матір Вас оберігає , Теплом Ваш дім зігріває , Хай здоров'я з Вами буде , Хай Ісус Вас не забуде , Хай світить зірка золота На многії і благії літа !
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Дорога,люба Світланочко!Від усього серця вітаю Тебе з Днем народження! Бажаю,щоб спокій і мир панували в родині, Щоб щастя всміхалось при кожній годині! Нехай обминають Тебе болі й тривоги, Хай стелиться довга життєва дорога, Хай легко працюється,гарно живеться, Все вміється,множиться,і удається! Здоров"я міцного,щастя без краю, Усього найкращого Тобі бажаю! Всі казкові ніжні квіти,компліменти ,солодкі поцілунки-Тобі в цей прекрасний день!!!
Світлано! З Днем народження сердечно вітаю!!!!!!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ!!!!
Летять роки, як лебеді у вирі, Життя іде, його не зупинить. Прийміть вітання мої щирі, Ще до ста років зичу я прожить. Хай будуть поруч віра і надія, Як два крила, що впасти не дадуть. І сам Господь по милості наділить Ще довгих літ, щасливу світлу путь.
Бажаємо пісень, що лиш весна співає, І музики, що награють ліси. І квітів тих, що раз лиш розквітають, І повні пригорщі любові та краси. Хай квітнуть в добрі і здоровї літа, Поріг оминають незгоди й біда, Хай весну приносять лебедині крила, А Матір Божа дасть здоровя й сили.
З днем народження щиро Вас вітаємо, Лантух радості бажаємо. Будьте дужі і проворні, По-козацькому моторні, З хлібом щедрим на столі, З добрим словом у душі.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Дорога Світлано!!Нехай душа у Вас ніколи не старіє, На білій скатертині будуть хліб і сіль, Своїм теплом Вас завжди сонце гріє Слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, що потрібно, Без чого не складається життя, Любов, здоров’я, щастя, дружба Та вічна нестаріюча душа. Смійтеся більше і менше сумуйте, Щораз багатійте, ще краще ґаздуйте, Хай думи ніколи спочинку не знають, Хай легко, мов крила, внучат пригортають Хай серце ще довго тріпоче у грудях Живіть до ста років на поміч всім людям Здоров’я міцного Вам зичу щиро Ласки від Бога від людей добра На многії і щасливії літа.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Бажаємо здоров'я міцного, Щастя без краю, Усього найкращого щиро бажаєм. Щоб серце ваше зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, здоров'я без ліку, І довгого-довгого щедрого віку.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...