Дорога Світланочко-Ланочко! Щиро-щиро вітаю Тебе з Днем Народження!!!
Щастя Тобі, здоров'я міцного, радості і кохання! Нехай завжди все вдається, нехай буде тепло і затишно в родинному колі, а діти та внуки приносять лише радість!
Вітаю з Днем Народження! Хай добрий Ангел береже повік Вогонь зорі, що долею зоветься. Життя, неначе вишитий рушник, Багрянцем калиновим усміхнеться. Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Будьте завжди гарною і молодою, Бажаною, доброю і простою. Завжди усміхненою і милою, Завжди коханою і єдиною!
Дорогенька,Світланка-lana! Роки хай повільно йдуть, Щоки ружами цвітуть, Хай лишається натура І спортивная фігура. Щоб ніколи не хворіли, Щоб Вас крижі не боліли, Щоб здорові груди мали, Не кашляли й лиш співали. Добре їли, мало пили, І до праці мали сили!
Чи не підшукати такого слова, Щоб повною мірою побажати Вам доброго здоров'я І ніколи не сумувати. Бажаємо щастя і добра, Трохи менше горя і смутку, Щоб більше було світлих днів, А похмурі - не відвідували. Але в день чудовий - День народження Всі побажання хороші. Нехай все, що залишилися роки Несуть Вам радість від душі.
Від душі бажаю Тобі всього найкращого! Щастя, здоров'я, добра, кохання, радості, удачі, достатку. І ще щоб, наче сад, душа цвіла, Щоб зорі падали в долоні.
Житній колос дозріва для хліба, Для краси цвіте у полі квітка, Для води народжується риба, Для польоту — лебідь і лебідка, А людина — для добра і щастя. Тож прийміть від мене привітання, І нехай, неначе в добрій казці, Збудуться усі Ваші бажання!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Я ще встигаю))) Дорога моя найперша подруженько!!!Цьомаю тебе сотню разів, смикаю за вушка (і нема чого видиратись і хіхікати) я щиро вітаю!!!Хочеться сказати так багато, а в голову приходять лиш якісь банальні слова. Люблю тебе, хочу щоб ти завжди була здоровою і щасливою, і так хочеться щоб ти одного ранку прокинулась, не спішила вставати, а ніжилась у ліжку і думала: “Я маю все, чого хотіла, чого прагнула і бажала, про що мріяла і що зробила, що втілювала і чого досягла, кого кохала і з ким живу, кого народила і виховала, що створила і що буду творити! І, холєра його бери - життя – прекрасне!”
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ланочко, вітаю Вас з Днем Народження!!! Бажаю, щоб Ваш настрій був завжди на висоті, в домі - тепла і затишку, міцного здоров'я та радості!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Догога наша Світланочко ! Хай пливе щасливо твій життєвий човен І минає легко береги круті, І любові буде хай завжди він повен, То найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять Іскринки радості й чекання, Нехай не знає серце зрад, А тільки радість і кохання.