Люба Ланочко!!!!!!!!!!! Вітаю Вас з Днем Народження!!!!
Колихається Всесвіт У квітневій колисці, Накриваючи Землю Зоряним своїм полотном, І пухнасті роки, Що й хвилини не встоять на місці, Стукотять у серця І по світу мандрують рядком.
А життя - мов сірник, У безмежжі запалений Богом, Що потомлені душі Любов'ю і миром зігрів, Ось і ще один рік Покотився тихенько під ноги... Дай нам, доле, побільше Щасливих і тихих років!
Побажаю тобі я Материнства , любові і - волі, Переповнених щастя, Й здоров'я, і віри цебер, А і ще: не губитись У світі ніде і ніколи, Хай щаслива зоря Не лишає у скруті тебе!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Дорога Ланочко!!!!Вітаю від усієї душі вітаю вас з Днем Народження!!! Прийміть мої найщиріші вітання з Днем народження! Від усього серця бажаю Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя Вам, радості, добра і благополуччя!
У небеснім просторі, де світяться зорі, де місяць серпанком пливе, хай Мати Божа зі своїм сином, несе Вам щастя, і все земне. Хай цвіте не в"яне із роками доля, хай зозуля років багато кує, хай вода дасть сили,а роса здоров"я, все що треба більше - хай Господь дає!!!!
[center][/center]
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Бажаємо здоров’я, як криця міцного, Будьте душею завжди молоді. Хай Вашу долю освітлюють зорі, А щастя рікою вливається в дім. Хоч було тривог в житті немало, Та не будемо згадувать сумне, Бо горить в душі іще багаття, Вогонь горить - це головне. На довгий вік, на многії літа, На шану від людей, тепло родинне, Стелися, доле, крізь усе життя, Лише добром для доброї людини. Нехай старання Ваші і труди Помножать успіх в нашім колективі, Живіть в добрі і радості завжди, Та будьте все життя щасливі!
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!