Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Вітаємо з днем народження Світлану (lana), 28січня у неї день народження
Ластівка
28 січня 2011 23:58
Повідомлення #41

Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор

Бали: 2171
от не хочеться мені йти з цієї теми, вибачте вже, дівоньки. Чомусь здається, що заклопотана нині наша Ланочка, під кінець дня таки згадувала нас і не раз, думаючи: що ж там дівчатка понаписували?
Завтра мені на робото тому п"ю на коня за Ланочки здоров"я і спатки:
...Я піднімаю келих цей за тебе:
За вічний розум і душевную красу;
За велич духа й щире серце;
За те, що завжди служиш ти добру.

Я піднімаю келих за порядність,
Що притаманна попри все тобі.
Я п"ю за мудрість і за толерантність,
За той огонь, що ще не згас в душі.

Я піднімаю келих за жінку,
Яку не можна не любити,
Я піднімаю келих за ЛЮДИНУ,
Задля якої варто випити до дна!

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
мари4ка
28 січня 2011 23:59
Повідомлення #42

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар

Бали: 5669
Ластівка,всьо,вже біжу пекти!!!)))))
marynovychss
29 січня 2011 12:10
Повідомлення #43

Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі

Бали: 320
Дорога Світланочко вітаю тебе з днем народження.Від щирого серця бажаю тобі міцного здоров"я,радості,щастя,любові.

--------------------
Маринович
Натонька
прагну досконалості...
29 січня 2011 12:30
Повідомлення #44

Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор

Бали: 14626
Світлана! Вітаю Вас з святом! Я хочу побажати одного... щоб був у Вашій душі і серці завжди спокій... а спокій є тільки тоді, коли вся Ваша родина здорова, щаслива і радісна! Так що бажаю Вам спокою, щоб не переживали ні за що, щоб отримували тільки радісні новини та були усміхнені кожної днини!

Чомусь мені захотілось Вам подарувати таку собі маленьку казкову хатинку, де панує затишок та навкруги повно квіточок!
Вітаю!

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
lana
29 січня 2011 19:17
Повідомлення #45

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764

Бали: 4355
Дівчатка, мої милі дівчатка! Вибачте, що не встигаю відповісти (маю ще вдома купу гостей!)Але перечитала всі вітання! Розчулена до сліз (Хвартушок Ластівочки не висихає!) Хочу лише одного: нехай усе те, що ви мені тут бажали, повернеться до вас сторицею! Я вас дуже- дуже люблю!
lana
29 січня 2011 19:20
Повідомлення #46

Досвідчена господиня
  • 68

Голові профкому сайту
Ластівці

lana

заява

Прошу надати путівку за рахунок профкому на лікування від алкозалежності.

29.01.2011р.
Ластівка
29 січня 2011 21:02
Повідомлення #47

Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор

Бали: 2171
Цитата: lana
Прошу надати путівку за рахунок профкому на лікування від алкозалежності.

ага, буде засідання профкому і ми розглянемо вашу заяву. а поки що тримайте анекдота:
Приходить у профком чоловік і просить путівку в будинок відпочинку, а йому кажуть - нема.
....ну тоді дайте хоч в пансіонат - нема в пансіонат
....нема? то хоч на худой конєц в базу Більшовик (що від Волошки)
- чоловіче добрий, з худим концом на базі, де збираються відчайдушні домогосподарки вам нема чого робити

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Натонька
прагну досконалості...
29 січня 2011 21:06
Повідомлення #48

Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор

Бали: 14626
Цитата: Ластівка
чоловіче добрий, з худим концом на базі, де збираються відчайдушні домогосподарки вам нема чого робити

:laughing: капець :laughing: то точно

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Лорі
29 січня 2011 22:22
Повідомлення #49

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756

Бали: 4513
lana
Прийми у цей день вітання найкращі
Бажаєм здоров’я, любові і щастя
Щоб лихо й тривоги Тебе обминали,
Зозуля сто років життя накувала.
Хай в житті твоїм щастя квітує
Веснянково-іскристим розмаєм
Бог ласкавий хай радість дарує
І здоров’я міцне посилає.
Хай пісня з уст Твоїх часто лунає,
Хай Бог у житті Тобі все помагає
Хай лік роками ведуть зозулі
Ще довго-довго на землі
Нехай Тебе всі біди обминають,
Щоб хліб свіжий був на столі.

lana
30 січня 2011 12:37
Повідомлення #50

Досвідчена господиня
  • 68

нетік
Моя маленька дівчинко з великим серцем! Дякую тобі за увагу, за тепло душі й за твого листа з вітальною листівкою! Я читала їх і ридма ридала.(Спасибі Ластівочці , тепер маю фартушок!). Донечка злякалася, вона довго не могла зрозуміти , що я плакала від щастя, від того, що через усю Вкраїну прилетіла до мене щаслива вісточка!
idianka
Діаночко, рання пташка, вправна господинька і просто…хороша людиночка! Я щиро тобі вдячна! Ти, мов сонечко, зігріваєш своїм теплом
Майя Шутенко
Люба моя Майєчко!!! Ти не уявляєш, як вдячна я тобі за твою підтримку, твою допомогу, мудрі поради і романтичні листи! Я звертаюся до тебе за розрадою і щаслива, що ми з тобою зустрілися в цьому житті (а я переконана, що випадкових зустрічей не буває)

. Irenka
Soni
Vajnrauh
уляночка
наТуся
ІНЕСА
ann24
uliana_y
Марія БМВ
Іруська
Natalyi
Solka
Маруся
мари4ка
Олюся
marynovychss

Дорогі мої дівчаточка! Ми з вами щодня зустрічаємося, я з величезним задоволенням спілкуюся з вами і вже подумки сумую, коли протягом дня не «побачуся» з котроюсь із вас. Яке щастя мати вас у своїх друзях! Ви у мене найкращі!!!!

Karolina
оля73
vika
наталія3105
pilat
natka04
Марія Митник
Лорі

Наше знайомство тільки-но розпочинається, і тому, мабуть, ваші вітання для мене дуже –дуже дорогі, адже до нашого гурту приєдналися хороші, доброзичливі люди- а це чудово! Я щиро вам вдячна!!! І вдячна долі, що посилає мені нових друзів!!!
LiLu
Світланочка! Мені здається, що нас із тобою пов*язує щось значно більше, ніж просто переписка. Ти ввійшла в мій дім, твої подаруночки щодня нагадують про тебе. І коли щоранку я беру в руки чашку, кладу туди ложечку кави з молоком, я завжди посміхаюсь, пригадуючи тебе. І коли вирішила на кухні змінити серветку, то…все рівно купила в соняхах,щоб вона пасувала до моєї нової чашки!!!! Спасибі тобі за все!!!
Volo-shka
Сашенько! Я щоразу посміхаюся, коли дивлюся на твою аватарку, бо ти сонячна людина: ти така ж тендітна, мов метелик, маєш таку ж чарівну посмішку і при цьому- велике щире серце, яким зігріваєш півсвіту! То ж хай воно ніколи не знає печалі! Хай все задумане і бажане вдається!!!!
Яруська
Марусечко, чомусь я відчуваю в тобі споріднену душу! І якщо мене, мабуть, на сайті «забагато»!!!, то тебе мені завжди не вистачає. Від тебе завжди віє родинним теплом, у моїй уяві ти така собі справжня Берегиня. Дякую!!!
Olenochka
Оленочко, завжди привітна і добра. Хоча насправді знаходишся за тисячі кілометрів, ти дуже близька мені. Частіше саме твої дописи я перечитую вранці першими, бо, коли в нас ніч, у вас ще світовий день. Хай тобі в усьому допомагає Бог.
gutka
Катю! Я повторююся, що ти була першою, хто мене підтримав на цьому сайті і, можливо, затримав надовго! Я дуже люблю гостювати на твоїх сторіночках. Дуже вдячна за сердечні бажання! І за те, що ти є!!!
Наташка
Мила моя хазяєчка! Тільки справжні друзі можуть накрити для тебе такий шикарний стіл!!!Я дуже вдячна! Хай у твоєму домі стіл буде таким же навіть у будні!!! Цілую в щічку!!!
Ластівка
Дорога моя пташечко! Ти, мов сонечко, осяваєш усіх навколо! З тобою затишно, надійно, тебе не можна не любити, твого душевного тепла вистачає на всіх! Ти надзвичайно мудра і талановита людина, але найбільший твій дар- любов. Любов до життя, до людей, до світу!!! Не покидаю надії на знайомство в реалі!!! Будь і надалі таким же оптимістом!!!!
А про путівку все ж не забудь, бо вже, мабуть, потребую в ЛТП. (Навіть зі своїм худим кінцем!!!!)
Дякую за фотомонтаж ( сміялася від душі!!!!!!!!)
Zagrajka
Лідочко, струни твоєї душі завжди бринять, мов скрипка, не залишають нікого байдужим. Хай тільки щасливою буде мелодія твого життя!
Славочко
Дякую дуже за подарунок, за твою лагідну й добру вдачу! Я тебе дуже люблю!!!!
Ірка-Шкірка
Іруся-Іринка, ти надзвичайна!!!! Ти стільки всього встигаєш, здається, у твоїй добі 48 годин! З тобою завжди цікаво! Коли ти хоча б на трішки пропадаєш, я дуже сумую, мені без тебе не
комфортно!!!!
Натонька
По-перше, величезне спасибі за сердечне вітання, яке розчулило мене до глибини душі. По-друге, за казковий подарунок-втілення мрії!!! Я знов і знов відкриваю цю сторіночку, милуюся райським куточком!!!
Але, найголовніше, я дякую, за цей сайт. Можливо, ти навіть не задумувалася, що цей маленький світ став для когось доленосним: хтось оволодів «новою професією» і новим заробітком ( на моїх очах маленькі невмілі каченята перетворювалися на прекрасних білих лебедів) , хтось зустрів друзів, позбавився самотності, хтось порозумівся з самим собою. Тут не тільки смачно (бо смачно на багатьох сайтах!!!), тут по-родинному затишно! Тут живе душа господарів! Дай же вам Бог, усій вашій родині, щастя, злагоди, любові !!! СПАСИБІ!!!!

А моє серце належить ВАМ!!!

анимационные картинки

« · Вітання · »
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 24 листопада 2024 12:02

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 16
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100