нетікМоя маленька дівчинко з великим серцем! Дякую тобі за увагу, за тепло душі й за твого листа з вітальною листівкою! Я читала їх і ридма ридала.(Спасибі Ластівочці , тепер маю фартушок!). Донечка злякалася, вона довго не могла зрозуміти , що я плакала від щастя, від того, що через усю Вкраїну прилетіла до мене щаслива вісточка!
idiankaДіаночко, рання пташка, вправна господинька і просто…хороша людиночка! Я щиро тобі вдячна! Ти, мов сонечко, зігріваєш своїм теплом
Майя ШутенкоЛюба моя Майєчко!!! Ти не уявляєш, як вдячна я тобі за твою підтримку, твою допомогу, мудрі поради і романтичні листи! Я звертаюся до тебе за розрадою і щаслива, що ми з тобою зустрілися в цьому житті (а я переконана, що випадкових зустрічей не буває)
. Irenka
Soni
Vajnrauh
уляночка
наТуся
ІНЕСА
ann24
uliana_y
Марія БМВ
Іруська
Natalyi
Solka
Маруся
мари4ка
Олюся
marynovychss Дорогі мої дівчаточка! Ми з вами щодня зустрічаємося, я з величезним задоволенням спілкуюся з вами і вже подумки сумую, коли протягом дня не «побачуся» з котроюсь із вас. Яке щастя мати вас у своїх друзях! Ви у мене найкращі!!!!
Karolina
оля73
vika
наталія3105
pilat
natka04
Марія Митник
Лорі Наше знайомство тільки-но розпочинається, і тому, мабуть, ваші вітання для мене дуже –дуже дорогі, адже до нашого гурту приєдналися хороші, доброзичливі люди- а це чудово! Я щиро вам вдячна!!! І вдячна долі, що посилає мені нових друзів!!!
LiLuСвітланочка! Мені здається, що нас із тобою пов*язує щось значно більше, ніж просто переписка. Ти ввійшла в мій дім, твої подаруночки щодня нагадують про тебе. І коли щоранку я беру в руки чашку, кладу туди ложечку кави з молоком, я завжди посміхаюсь, пригадуючи тебе. І коли вирішила на кухні змінити серветку, то…все рівно купила в соняхах,щоб вона пасувала до моєї нової чашки!!!! Спасибі тобі за все!!!
Volo-shkaСашенько! Я щоразу посміхаюся, коли дивлюся на твою аватарку, бо ти сонячна людина: ти така ж тендітна, мов метелик, маєш таку ж чарівну посмішку і при цьому- велике щире серце, яким зігріваєш півсвіту! То ж хай воно ніколи не знає печалі! Хай все задумане і бажане вдається!!!!
ЯруськаМарусечко, чомусь я відчуваю в тобі споріднену душу! І якщо мене, мабуть, на сайті «забагато»!!!, то тебе мені завжди не вистачає. Від тебе завжди віє родинним теплом, у моїй уяві ти така собі справжня Берегиня. Дякую!!!
OlenochkaОленочко, завжди привітна і добра. Хоча насправді знаходишся за тисячі кілометрів, ти дуже близька мені. Частіше саме твої дописи я перечитую вранці першими, бо, коли в нас ніч, у вас ще світовий день. Хай тобі в усьому допомагає Бог.
gutkaКатю! Я повторююся, що ти була першою, хто мене підтримав на цьому сайті і, можливо, затримав надовго! Я дуже люблю гостювати на твоїх сторіночках. Дуже вдячна за сердечні бажання! І за те, що ти є!!!
НаташкаМила моя хазяєчка! Тільки справжні друзі можуть накрити для тебе такий шикарний стіл!!!Я дуже вдячна! Хай у твоєму домі стіл буде таким же навіть у будні!!! Цілую в щічку!!!
ЛастівкаДорога моя пташечко! Ти, мов сонечко, осяваєш усіх навколо! З тобою затишно, надійно, тебе не можна не любити, твого душевного тепла вистачає на всіх! Ти надзвичайно мудра і талановита людина, але найбільший твій дар- любов. Любов до життя, до людей, до світу!!! Не покидаю надії на знайомство в реалі!!! Будь і надалі таким же оптимістом!!!!
А про путівку все ж не забудь, бо вже, мабуть, потребую в ЛТП. (Навіть зі своїм худим кінцем!!!!)
Дякую за фотомонтаж ( сміялася від душі!!!!!!!!)
ZagrajkaЛідочко, струни твоєї душі завжди бринять, мов скрипка, не залишають нікого байдужим. Хай тільки щасливою буде мелодія твого життя!
СлавочкоДякую дуже за подарунок, за твою лагідну й добру вдачу! Я тебе дуже люблю!!!!
Ірка-ШкіркаІруся-Іринка, ти надзвичайна!!!! Ти стільки всього встигаєш, здається, у твоїй добі 48 годин! З тобою завжди цікаво! Коли ти хоча б на трішки пропадаєш, я дуже сумую, мені без тебе не
комфортно!!!!
НатонькаПо-перше, величезне спасибі за сердечне вітання, яке розчулило мене до глибини душі. По-друге, за казковий подарунок-втілення мрії!!! Я знов і знов відкриваю цю сторіночку, милуюся райським куточком!!!
Але, найголовніше, я дякую, за цей сайт. Можливо, ти навіть не задумувалася, що цей маленький світ став для когось доленосним: хтось оволодів «новою професією» і новим заробітком ( на моїх очах маленькі невмілі каченята перетворювалися на прекрасних білих лебедів) , хтось зустрів друзів, позбавився самотності, хтось порозумівся з самим собою. Тут не тільки смачно (бо смачно на багатьох сайтах!!!), тут по-родинному затишно! Тут живе душа господарів! Дай же вам Бог, усій вашій родині, щастя, злагоди, любові !!! СПАСИБІ!!!!
А моє серце належить ВАМ!!!
анимационные картинки