Светлана - светлая душа! Пусть будет жизнь - как праздник: Так искромётно - хороша, Волнующе - прекрасна... Хочу я пожелать Вам Любви и вдохновения, Побольше радостей в судьбе, Надежд осуществления!
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
не знаю де та іменинниця ходить, певно частує гостей, ну а ми тут без неї Он Наташка стіл засервірувала, їсти наварили то можемо по чуточці собі пригубити, пісень почнемо співати, а Лануська хай приходить і читає собі. (угу, фартушок прихопи. По собі знаю - ой, згодиться)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ланочко ВІТАЮ!!!!!!! Нехай з тобою буде поряд веселий сміх і ніжний погляд. Хороший друг і пісня тиха, що розганяє тугу й лихо. Очей коханих два озерця, неспокій думки твого серця. Хай омине тебе нещастя, живи і мрій, бажаю щастя.
Ланочко! Вітаю Тебе з днем народження! Ти - наш промінчик світла і тепла, який зігріває в тяжку хвилину, підтримує добрим словом, доносить промінчики сонця прямо в наші серця!!! Бажаю Тобі міцного-міцного здоров'я, любові і можливості побільше часу проводити з найдорожчими тобі людьми (з нами також )!!!
мари4ка, може б ти тут торта якогось принесла б, га? я ж не тойво...ну ти в курсі від мене до загального столу
Хто несе ще якогось файного коньяку? Зара будемо тости говорити
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого