1.Яку рису характеру не любиш в людях ? 2.Улюблений(-і) парфум(-и)? 3.Якщо б тобі довелось побувати на Новорічному костюмованому святі для дорослих, то який образ, костюм ти б обрала?
Якій медицині довіряєш більше - традиційній чи народній? Це дуже спірне питання. Тому що в різних випадках по різному поводжусь. То можна сказати так: що повністю недовіряю жодній. Який шоколад любиш більше - чорний чи білий.І пористий чи ні? Білий, пористий. Це однозначно. Ти релігійна людина? Так.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
1.Яку рису характеру не любиш в людях ? Корисливість. 2.Улюблений(-і) парфум(-и)? Не можу сказати остаточно. Просто люблю з солодким запахом. 3.Якщо б тобі довелось побувати на Новорічному костюмованому святі для дорослих, то який образ, костюм ти б обрала? Мабуть русалки...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
1.Якому відпочинку надаєш перевагу? 2.Який стиль одягу тобі подобається? 3.Що найбільше запам"яталось з дитинства?
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!