Цитата: laima
1.Хто ти по спеціальності?
Вища освіта у мене філологічна - я богеміст - викладач чеської мови і літератури, перекладач

.
2. Де ти так навчилася гарно готувати?І бабця, і мама, і тато люблять готувати - гени

.
3.Чи ти мала в житті якісь комплекси?Жахливо боялася іспитів - більше, ніж фільму жахів.
Цитата: Vajnrauh
1.Чи є у тебе страх?Який?
Наразі особливих страхів не відчуваю

. Краще жити у позитиві.
2.Де любиш відпочивати: на Україні чи за кордоном?За кордоном - комфортніше, особливо для відпочинку з дітьми, відчуваєш себе людиною. На Україні люблю хіба подорожувати - у нас є надзвичайно багато унікальних у світовому значенні пам'яток історії, архітектури, природи, що хіба їздити і вивчати і показувати дітям, чим славетна наша Батьківщина.
3.Що найбільше цінуєш в людях?Коли у людини те, що вона думає, говорить і робить співпадає.
Цитата: уляночка
Ірка-Шкірка,
1. чи повністю довіряєш своїм друзям
Так, на те вони і друзі.
2. якого подарунка хотіла б отриматиПодорож далеко-далеко.
3. розкажи про своє перше кохання 
Ой! Це було ще в садочку - деталі забулися...
Цитата: Ластівка
1. чи плануєш на чатівку до моря?
Про чатівку на березі моря згадували в суботу - з одної сторони хочеться, а з іншої - і холодно ще купатися, і, найголовніше - не знаю, які плани у моїх школярів та в їхніх гімназіях-ліцеях...
2. які спиртним напоям надаєш перевагу(якби натякаю на перше питання)Горілку не люблю!!! П'ю хіба раз на пару років як ліки - щоб не захворіти, коли перемерзну. Люблю червоне сухе вино, деколи - мартіні і крем-лікери і ще рідше - справжні французькі коньяки.