1. Чи ти думаєш над тим, як змінити свій сайт, вдосконалити його, або направити в нове русло?В нове русло не буду направляти певно... На рахунок вдосконалення то ми постійно його вдосконалюємо... Просто не для всього чого хотілось би зробити є потрібні знання. А взагалі-то ми постійно працюємо над ним, просто не все вам замітно
2. Чи вистачає тобі саме цього сайту для "вправ на мозок", чи маєш наувазі ще якийсь новий проект?Не маю проектів ніяких на разі навіть в думках... Я з тим справитись не можу до кінця)))
3. Як на твій погляд, чи вистачає вам з чоловіком часу на дітей(зважаючи на те -скільки уваги потребує супровід сайтів)?Не вистачає... можливо... Ми постійно коло екрану і все одно ніколи нічого не встигаємо... Вічно щось треба і треба і ніяк не можливо переробити всю роботу))) Ми навіть деколи самі один на одного часу не маємо)) Але завжди вечером сідаємо двоє і дивимось якісь фільм чи серіал, після того як дітей вкладемо спати. В принципі дітей пильнуємо, гарно виховуємо, чоловік строгий до них, я пильную аби їли здорову їжу, шоб не хворіли, і щоб все-все вміли. Ходимо з ними по неділях до церкви, вчимо українських традицій і не пускаємо до ночі гуляти. Я вважаю, що ми даємо дітям своїм багато, вони в нас виховані та дуже добрі. Такі, як мама з татом