1. Пані Наталю!Хочу Вас запитати про Вашу найзаповітнішу мрію!
Пані Наталя має найзаповітнішу мрію купити квартиру!!! Більше ні про шо не думає! Хоча якшо задуматись, то мрія, шоб усі були здорові і щоб ми в сім'ї любили та поважали один одного... Більше нічого не треба...
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
1.Капості і шкоди твоїх діток - чи було вже таке у твоєму мамському досвіді? Розкажи якісь кумедні випадки . 2.Яким бачиш ідеальний відпочинок? 3.На твою думку: в який момент друзі перестають бути друзями? де та межа, коли важко пробачити і назад вороття немає?
1.Капості і шкоди твоїх діток - чи було вже таке у твоєму мамському досвіді? Розкажи якісь кумедні випадки .
Ну згадався відразу тільки один зі старшою.. Дитина встала рано та пішла на кухню.. а я лінтюх, думаю, полежу ше в ліжку.. Потім як прийшла то всі крупи були висипані посеред кухні і все так якось переміше, шо навіть би Попелюшка не перебрала. А з тих крупів стирчали спагетті, як голки дикобраза
2.Яким бачиш ідеальний відпочинок?
Без дітей, однозначно. А якщо з ними, то аби чемні були!!! Відпочинок для мене це цікаві екскурсії, де мені навішають лапші на вуха! Я всьому тому повірю)))
3.На твою думку: в який момент друзі перестають бути друзями? де та межа, коли важко пробачити і назад вороття немає?
Брехня і скритність. Це є межа для мене. Я не брешу ніколи і не приховую нічого. І ніколи за чиєюсь спиною нічого не зроблю, щоб було вигідно мені. Завжди це все вилазить наверх, рано чи пізно. І всьо.. капець! Прощавай, друже!
--------------------
1. Хочу запитати, у пані Наталі, ви кажете що дуже любите солодке. Чи не боїтесь за свою фігуру? 2. Які любите квіти? 3. коли ви створювали сайт, чи уявляли собі що будете зустрічатись з людими наяву, а не тільки в моніторі?
1. Хочу запитати, у пані Наталі, ви кажете що дуже любите солодке. Чи не боїтесь за свою фігуру?
А шо їй буде тій фігурі? За неї не переживаю, ну якшо тільки деколи)) За мною ітак чоловіки обертаються, як йду по місті! Я прекрасна з будь-якою фігурою, навіть не ідеальною
2. Які любите квіти?
Ті, що пахнуть. Троянди не люблю.. тому що їх люблять усі... А я не всі, тому люблю найбільше конвалії та жасмин
3. коли ви створювали сайт, чи уявляли собі що будете зустрічатись з людими наяву, а не тільки в моніторі?
Уявляла... мріяла, що сайт досягне такого рівня, як зараз і нас буде так багато, що гріх буде не зустрітись!
--------------------
А шо їй буде тій фігурі? За неї не переживаю, ну якшо тільки деколи)) За мною ітак чоловіки обертаються, як йду по місті! Я прекрасна з будь-якою фігурою, навіть не ідеальною
Я прекрасна з будь-якою фігурою, навіть не ідеальною
А в мене навпаки кілька зайвих кг чи грам)),появляється комплексів цілий прицеп!!!!!!!!!!!!!)))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!