1. твій любимий фільм 2. що тобі подобається у рідному чоловікові і що не подобається (вчинки, повадки, якісь справи і тд) 3 Нетік, хто ти по гороскопу
Де ти найбільше любиш відпочивати? Я зараз де небуть лиш би відпочити . А в загальному дуже люблю ліс. Що тебе може вивести з рівноваги? Безвихідна ситуація, я дуже цього боюсь... Ти сентиментальна людина? НІ.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
1. твій любимий фільм Три горішки для попелюшки. я його постійно переглядаю. 2. що тобі подобається у рідному чоловікові і що не подобається (вчинки, повадки, якісь справи і тд) Найбільше подобається його добра натура, а неподобається -скритість. Але в загальному мені подобається все. 3 Нетік, хто ти по гороскопу Водолій.
--------------------
Які Твої найулюбленіші квіти? Шаленно люблю троянди...будь-які... Яку пору року любиш найбільше ? ЛІТО. це краса. Якщо випадає вільна хвилинка ( ), що робиш ? Сижу в Дрімфуді...
--------------------
Чи любиш мріяти? Дуже люблю, ще якби те все збувалось... Яка улюблена книга? Щось нема в мене такої... Якого жанру книги читаєш? Якщо маю коли, то люблю якийсь роман прочитати...
--------------------
Чи вникаєш у політику? Ні. хіба в домашню... Як ставишся до захисту безпритульних тварин? Боюсь їх... вони дуже агресивні, бо голодні. А в нас нажаль тим ніхто не займається. Чи віриш у прикмети,та забобони? Точно ні.
--------------------