Ірка-Шкірка,
Отже, по-порядку:
1. Дуже полюбляю квітникарство. Влітку б на клумбах і ночувала б. Куди б не поїхала на екскурсію- (це вже іноді є предметом насмішок) шукаю риночки або магазинчики, де б можна було прикупити насіннячко чи розсаду. А от картоплю ні полоти, ні вибирати чомусь не люблю
2. Ну, стосовно освоєння компа- то я ще повний чайник, інтернет -3 роки тому, коли донька виїхала на Кавказ ( чоловік її прикордонник, то поки що там служать, а по телефону не наговоришся ). А на "Дрімфуд", мабуть, як і всі, потрапила випадково, довго придивлялася, поки відважилася вставити своїх 5 копійок. А тепер "підсіла" і , коли не маю змоги сюди потрапити- просто хворію!
3. Це питання збігається з Нетіковим, тому відповім одразу:
Люблю мандрувати ( але зараз трішки проблемно і фінансово й за здоров"ям, та все рівно ухитряюсь ), люблю читати, люблю дуже спілкуватися.Іноді й сама розумію, що мене вже тут забагато, але зупинитися не можу!
Цитата: нетік
2.Чи збулась вже ваша мрія???
Людина живе, доки вірить, надіється і сподівається.
Тому маю ще багато мрій, які сподіваюся здійснити.
Але одна...
майже 4 роки тому я майже не мала шансів на життя. Моя донька була вагітна. Я просила тоді Бога, аби він подарував мені хоча б півроку, щоб я поглянула на внуча. Сьогодні я щаслива бабуся двох онучат!
Цитата: нетік
3.Який подарунок ви ще хотіли б отримати?
Навіть не знаю... Напевне, я б хотіла мати можливість частіше бачитися з дітьми й онуками. Мені хочеться з*їздити в гості до сестрички в Сірію. А ще - щоб чоловік, нарешті, на 8 Березня подарував не оберемок троянд, які я саме в цей день просто не виношу, а мої улюблені мімози.