А ми сьогодні снідали смачненними Пишними сирниками від gutka
Цитата: oxanaox
в нас були "бандерики"на сніданок
Цитата: gutka
на сніданок готувати яйця на пару
Неодноразово чула, що взимку сніданок має бути більш ситнішим ніж в інші пори року. Дівчата, а в вас сніданки ще й надзвичайно смачні та поживні
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
LiLu, надивилась я на твій Омлет з начинкою (по-французьки) і вирішала сьогодні чоловікові таке зробити,я правда взяла три яйця і додала телятинку до цибульки коли тушила,і склала пополам
а іще кабачкова ікра у тарілочці замість соусу (кабачок,помідор,морква,цибулька,бол.перець,часничок)
знайшла вконтакті рецепт таких оладків.Але називаються вони пенкейк)),американські млинці так писано було)) Рецепт 0,5 л. кефіру 2 яйця 2.ст.л цукру 1п.ванілі 1ч.л соди 2ч.л розпушувача 2ст. борошна 50мл олії дрібка солі.Зробити тісто так ,щоб не було грудочок.В мене пішло 1.5 стакана муки,щось переживала щоб тісто не було надто густе) Смажити на сковорідці з маслом.накладати столовою ложкую і ложкую легенько формувати круг. На першу порцію млинців я змастила сковорідку,а решту всі смажили на СУХІ сковороді.Сподобались тим що не жирні.Бо наші оладки дуже вбирають олію чи масло і для мене надто жирні,а ці супер!!Виходять не дуже солодкі.Добре смакують з джемом,медом чи згущеним молоком невареним ))Смачного всім!!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
надивилась я на твій Омлет з начинкою (по-французьки) і вирішала сьогодні чоловікові таке зробити
класний рецепт - ще один ідеальний сніданок
Цитата: uliana_y
рецепт таких оладків
добре, що оладки не втягують жир, це навіть дивно чути, бо і справді майже всі оладки досить жирні-) чекаю на фото-))
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
LiLu, kristi_sk, омлети смачнющі, класні рецепти!!! uliana_y, хороший рецептик, треба спробувати А щоб оладки або пиріжки не вбирали в себе олію при жарці, я завжди до тіста додаю 2 ст. л. горілки або 1 ст.л. спирту, може комусь і моя порада пригодиться
при жарці, я завжди до тіста додаю 2 ст. л. горілки або 1 ст.л. спирту, може комусь і моя порада пригодиться
Не спорю бо сама так роблю!!)Жир менше втягується,але всерівно смак не той!!!
Цитата: Solka
добре, що оладки не втягують жир, це навіть дивно чути, бо і справді майже всі оладки досить жирні-) чекаю на фото-))
Фто вже є!!)Дуже довго грузила.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
На 1 порцію: 2 середніх міцних томата 2 яйця приправи (сухий базилік, орегано, майоран)
сіль, свіжозмелений перець за смаком
тертий твердий сир - за бажанням
Духовка: 200С
1. З томатів гострим ножем зрізати верхівку. Чайною ложкою обережно (щоб не пошкодити стінки томата) вийняти мякоть в окрему мисочку. 2. Поставити томати в форму (невеличку, з бортиками, краще скляну або керамічну - можна буде одразу подавати в ній) зрізом вверх. Розбити в кожен томат по одному яйцю. Присолити та посипати зверху перцем з млинка. 3. Мякость томатів розтовкти в мисочці виделкою до більш-менш однорідного стану. Додати сіль, перець, приправи за смаком. Вилити соус в форму до томатів. 4. Запікати в духовці до готовності 7-15-20хв (хто який жовток любить, рідкий, тягучий чи твердий). 5. Посипати за бажанням тертим твердим сиром (пармезанчиком) і подавати.
Рецепт з retgdwera.blox.ua
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
ефектно виглядає-)) маєш гарну звичку балувати себе такими сніданками, молодець-) я дуже люблю таке поєднання, часто додаю кружельця помідора до омлету. Тому я знаю, що такий варіант має бути дуже і дуже смачним..
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: