Яйце куряче 3 шт. Соєвий соус 15 мл Оцет рисовий 10 мл. Яйця змішайте з соєвим соусом і рисовим оцтом . Якщо соус солоний, додайте трохи цукру (третина чайної ложки), а якщо солодкий, то можна трохи посолити. Злегка збийте суміш виделкою, щоб вийшла однорідна масса.Змажте сковороду, нагрійте її на невеликому вогні і налийте трохи яєчної суміші, щоб випекти тонкий млинець. Коли яйця схопляться, загніть два протилежних краю до центру.
Потім складіть млинець навпіл вдовжину.
Посуньте млинець до самого краю сковороди, а на вільну частину налийте ще порцію яєчної суміші.
Новий млинець повинен одним краєм приклеїтися на першому.Коли другий млинець трохи схопиться, накрутіть його на перший.
Повторюйте цей і попередній етапи, поки не скінчиться суміш або рулетик не вийде досить товстим. Приблизно 3 млинчика на порцію. Залишилось нарізати омлет поперек і подати.
Оцет у мене відсутній . Рецепт з Cook Top
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Смажу ці оладки вже дуже багато раз!))Чому ніхто більше не пробує цього рецепту!????Вони дуже смачні!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
LiLu, Вчора побачила цей рецепт в неті)))А ти вже сотворила!!))Коли ти ранком встаєш??)))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Ну виш ,яка я моторна Я встаю в 7 год А млинці ,то були вже готові,скіко то є накласти всьо і поставити в духовку,ніж навожу марафет усьо готово. Елємєнтарно Ватсон!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
не знаю я ранком ходжу на автопілоті!!)))Кави не можу собі заколотити)))))))))))
--------------------
Lilu, сніданок шикарний. Ситний та смачний. С тебе завжди щось смачненьке та оригінальне. Я вчора смажила увечері апельсини з на вершковому маслі та з цукром, вранці теж були млинці з цими апельсинами. В мене вранці немає коли рокачуватися: требе себе на роботу зібрати, чоловіка, та двох синочків.