Яйця збиваєм , додаєм зелень (я люблю багато ) Жаримо на розігрітій сковороді з обох боків . Кладемо на тарілку , посипаємо тертим сиром і обжареними грибами, скуручуємо у рулет . Приємного і смачного сніданку!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Дівчата, сніданки відмінні і дуже апетитні! А я останнім часом снідала чимось солодким) Сьогодні на сніданок улюблений медовий пиріг і кава: рецепт тут
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Я на сніданок стараюся приготувати щось для бутербродів - сьогодні ми снідали засоленим вдома лососем із свіжим хлібом з хлібопічки. Або наперед запікаю телятину як буженіну, або відварюю телячий язик із різними спеціями та коріннями. Стараюся, що сніданок був поживним, бо як поснідаємо о 6.30, так на цьому сніданку треба буде дожити аж до обідньої перерви о 13.00. Завжди на сніданок є свіжий хліб, вершкове масло і сир.
мене це також мучить В мене канапки йдуть тільки в крайньому випадку.. Це якщо я лінувалась і нічого не приготувала іншого. Хоча канапку зробив і не треба нічого видумувати.. Але я вічно собі люблю життя ускладнювати.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
дієтологи кажуть, що це найгірший варіант поєднання продуктів. Замість масла, треба якийсь соус на основі олії і обовязково овочі, бо вони допомагають перетравлюватися мясу.