День народження раз на рік переступить твій поріг.Хай до Тебе завітає з тим чим серце забажає. Хай прийдуть до тебе в хату Щастя й радості багато і здоров я цілий міх покладуть на твій поріг.Незабутніх вражень. щасливих подій.Здійснення задумів. втілення мрій.Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє. справджуються завжди заповітні мрії.
Дорога моя пташечко-землячко!!!!!!!Я музикант трошки, то буду вітати по музичному. Отже, бажаю: До- довгих років життя Ре- реальних грошей Мі- міцного здоров'я Фа-файного гумору Соль- солідних друзів Ля-лямурних почуттів Сі-сімейного щастя і благополуччя
і просто пісенька для вас тицьнути ще раз Вибачайте за якість і звук, хвилювалась може?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівочко!!!! Такий приємний сюрприз-приймаю...вперше,це справжній неповторний подарунок для всіх дрімфудівців,такий чуттєвий,щирий,повний душевного тепла і сонячного світла,як і спілкування з нашою Ластівочкою! Дякую дуже,я отримала масу задоволення,теж ...плачу сиджу зараз...
Ластівко!!Прошу вибачення за те, що не встигла привітати Вас із Вашим Великим Днем!Ото ж прийміть і мої найщиріші привітання !! Нехай Господь Вас боронить Від невзаємності і зла, Нехай дитяча безтурботність Не сходить із Вашого чола. Нехай ніколи не міліє Душі бездонне джерело Хай в ньому родяться надії І множиться тепло. Хай певні будуть Ваші кроки, А небо завжди голубе. Вам настало ... натцять років – То ж з Днем народження вітаю Вас!!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Ластівко, кажу Вам серйозно, як філолог укр.мови - пишіть книжки. В наш час укр. література потребує великої підтримки і щирості. Ви можете це їй дати. Ви талановита людина, дуже, і не закопуйте свій талант в землю. Краще дайте можливість іншим людям насолоджуватись прекрасною грамотною і такою живою мовою, багатством метафор і головне - щирістю і щедрістю Ваших думок. А ми будемо першими покупцями і шанувальниками Ваших книжок.
oksenya75,дякую Вам дуже за гарні і теплі слова. Книжку ми мали з Олесічкою видавати, але це десь в майбутньому. Які книжки? Я вас прошу, в мене оно дівки не віддані, ремонт в коридорі не зроблений, гроші на чатівку на морі не відкладені, ще навіть своєї теми тут не відкрила - непочатий край роботи...))) Але дуже мене потішило, що хтось читає мої дописи і вони навіть когось посміхнули. Ще вдогонку щодо книжок - написати не штука, мені б спонсора якогось...ну такого щоб не дуже Мороз був
Ластівка, Я просто вражена вашою веселою вдачею!І я скажу вам, як музикант,що скоро вже починається відбір на Х- ФАКТОР.То ви мусите там бути,інакше я не повірю своєму диплому.Чуєте мене?і ще одне,ви маєте дуже молодий і гарний голос. А взагалі файна ідея записати свій голос.От якби кожна з нас щось про себе розказала,можна навіть темку таку створити.Бо дивишся на людину і уявляєш собі її голос....
Ластівочко, давно у мене так мурашки не бігали по шкірі,як під час вашого душевного звернення до нас! А від зворушливої пісеньки-просто сльози на очі накотились!!!!!!!!!! Дуже вдячна ВАМ за пережиті відчуття,ВИ-талант і просто чудова людина!!!!!!!!!!!!!!!