Хоч з запізненням але теж приєднуюсь до привітань!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Дорога наша,люба Марічко,Майстриня-чарівниця,золоті ручки!!! Щиро вітаю Тебе з Днем народження!!! Всім серцем бажаю добра,злагоди,сімейного затишку,любові,молодості і море щастя!!!!Хай кохання буде прекрасним і безкраїм ,а мрії збуваються,як у казці!!! Хай день твій буде сонячним, прекрасним, І троянди вистеляють путь. І кожен вечір — зоряним, чистим, ясним, Марічечко, завжди щаслива будь!!!
Дівчатонька, дякую всім, хто долучився до привітань!!!! Мені дуже приємно!!! Насправді я вважаю, що отримувати гарні привітання запізно не буває ніколи!!!
Марічечко! Вітаю з Днем народження!!!! Ти дуже сонячна і світла людина, у тебе золоті руки і прекрасна творча фантазія. Бажаю тобі здоров"я, щастя, кохання, радості, успіху!!! Ну і, звичайно, щоб збувались мрії, плани, побажання.
У цей чудовий світлий день Бажаю квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! Від сонця світла і тепла, Щоб доля щедрою була!