Хай пливе щасливо твій життєвий човен І минає легко береги круті, І любові буде хай завжди він повен, То найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять Іскринки радості й чекання, Нехай не знає серце зрад, А тільки радість і кохання. анимационные картинки
Що найкраще в серці маю У цей день тобі бажаю: Щоб рікою щастя лилось, А вродині добре жилось. Щоб біда тебе обминала, Доля щастя дарувала, А Бога щедрая рука Принесла многії літа!!
Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі!
Мари4ка,від усього серця вітаю вас з днем народження!!!Бажаю щастя,здоров"я,радості,добра,сімейного благополуччя,шани від людей і поваги від дітей,вірних друзів по житті і надійних колег по роботі.Невичерпного натхнення у створенні нових кулінарних шедеврів,які надихали і продовжуватимуть надихати таких новачків,як я;і безмежного терпіння у створенні майстер-класів по яких ми постійно вчимося.!!!!
Людоньки, і біг-борда дівки заліпили, аж настрашилась чи не вибори у нас :) Волошечко, шото малюночок нагадує мені зібрання відчайдушниїх домогосподарок
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Марічечко!!! Від усього серця вітаю з Днем народження! Бажаю бути щасливою,коханою,хай збуваються всі мрії,життя буде сповнене теплом і радістю,а душа ,щоб співала від приємних новин!!! Бажаю Тобі натхнення у кулінарній творчості , нових цікавих ідей і багато прихильників Твого таланту!Хай тобі в усьому щастить!!!
Нехай в душі завжди горять іскринки радості й чекання нехай незнає сереце зрад а тільки вірність і кохання і у житті нехай щастить і молодість вирує вічно а щастя лине не на мить а на усе життя неначе пісня! Приєднуюсь до побажань дівчат вітаю тебе Марічко!
Бажаю здоров’я, любові і щастя. Щоб лихо й тривоги Тебе обминали, Зозуля сто років життя накувала. Хай в житті Твоїм щастя квітує Веснянково-іскристим розмаєм. Бог ласкавий хай радість дарує, І здоров’я міцне посилає. Хай пісня з уст Твоїх часто лунає, Хай Бог у житті Тобі все помагає[size=5][/size]