Люба Марічечко! Прийми сердечні поздоровлення і найкращі побажання з нагоди Твого Дня народження!
Нехай роки не затьмарюють радість і повноту буття. На щастя, на здоров'я, на благополуччя і сонячних променів ласку нехай буде багатою Твоя доля. Дорожче за людяність і милосердя немає в людині кращого, а Твоє єство наповнене цим. Тож хай сторицею повниться Твоя чаша, нехай чистими помислами струменить джерело Твоєї доброти. Нехай до ста літ буде Тобі з роси і води!
Дівчатка,мої найдорощі, мої подруженьки,щиро всім,всім вам ДЯКУЮЮЮ!!!!! Мені дуже приємно, що я маю тут стільки друзів, що мене поважають!!! Стільки вітань, як на цьому сайті я ще ніколи не одержувала!!! Мені насправді дуже приємно і дуже тепло на душі від ваших побажань!!!! Дуже всіх вас люблу і цьомкаю ДЯКУЮ!!!!
Марічко! Щиро вітаю Тебе з Днем Народження! Бажаю Тобі безмежного натхнення, завжди отримувати від життя все найпрекрасніше та найпозитивніше! Також бажаю багато добра та щастя!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
мари4ка, йоли-пали...а могорич? а фотозвіт? а поміряти щось з подарунків?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого