Дорога наша Маричка, наша майстриня з золотими ручками, добрим серцем, щира і доброзичлива. Вітаємо з твоїм святом. Дякуємо тобі за твій внесок у наші серця, за твою науку, за те що ти ділишся зі всіма своїми знаннями. Дякуємо за те, що ти є в нас
З Днем народження Тебе ми вітаєм, І бажаєм на всі літа: Будь такою, як ми Тебе знаєм, Проста, ніжна і всім дорога. Хай і щастя, і сонця вітрила, Мчать Твій човен до тої землі, Де панує лиш радості сила, Де збуваються мрії усі.
МАРІЧКО, ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ. Бажаю всього найкращого в твоєму квітучому житті. Нехай кришталева ваза твоєї молодості Буде наповнена чистою водою, В якій ніколи не в"януть білі лілії вірності, Червоні троянди кохання, І скромні ромашки надії. Нехай твоє життя буде схоже на пісню, Яка приносить людям тільки щастя, радість і кохання. Нехай твоє життя буде квітучим садом, А серце твоє буде бутоном прекрасних троянд, Який розкривається перед добром, Ізакривається перед злом.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Марічка! Тебе ми з днем народження вітаємо, З таким великим, щасливим днем, Від усієї душі бажаємо тобі Злагоди в усьому! Бажаємо здоров'я і бадьорості, Краси і молодості, Любові й ніжності, Доброти і вірності!
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Хай стане дійсністю все те, Що сном і мрією здавалось, Щоб радість скрасила твій дім, А серце щастям наповнялось Хай життя в тебе буде, Як чудова та казка, Легка, щаслива, ніжна й прекрасна! [center]
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Моя дорога Марічечко, хочеться сказати так багато, а де знайти слова, щоб передати те, що всередині мене? Не хотілося б бажати чогось стандартного,чого і так буде почуто багато разів в цей день від кожного....я просто пишу тобі листа.....Я дякую долі за те, що мала шанс зустріти тебе в цьому безмежному віртуальному просторі, що так сталось у цьому житті, що ми зустрілись у реалі, познайомились...значить десь там угорі комусь воно треба, правда? І я точно знаю, що зустрічі будуть і далі! Така маленька і тендітна, така красива і жива, ну хто б міг подумати, що у тобі стільки внутрішньої сили? Усі твої рецепти мені смакують найбільше , твої смаки сходяться з моїми. Я не перестаю дивуватись (і не я одна на цьому сайті, повір) - як може стільки багато знати така молода жінка, як може стільки уміти? В сьогоднішній день я низько кланяюсь твоїй мамі (хоч вона і далеко від тебе і не може посидіти за святковим столом у твоє свято)за таку доню, якою направду може гордитись. Вона народила і виростила справжню українську жінку, берегиню дому! Моя Марієчко! Якщо ти народжена в цьому світі - значить, він без тебе самотній...Зроби своє життя щасливим, зроби все можливе, щоб ти могла собою пишатись, щоб ти приносила радість іншим,а особливо- своїм рідним, і щоб цей процес приносив радість тобі. Нехай твої оченята якщо і стають вологими, то це не лише на горе а й на радість. І якщо все ж і оросять вони солоними водами твої гарненькі щічки, то це нікого з близьких тобі людей не залишить байдужим. Певна, що поряд буде людина, яка зможе ласкавим порухом рукиї їх утерти, і зробить це так, що тобі буде спокійно, не соромно, і вже не захочеться плакати, а посмішка сама стрибне на твої уста. ЦІлую тебе
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого