пачка листових вафель (5 шт.)
1,5 кг картоплі
600-700 г м'ясного фаршу
5 яєць+молоко для обсмажування
олія
сіль, перець
Очистити картоплю, відварити. Розім'яти в пюре, посолити, поперчити.
Розкласти вафлі на столі.
Змастити кожну вафлю гарячим пюре, зверху на кожну викласти фарш, посипати приправою для смаку.
Скрутити кожну вафлю рулетом. Змащувати вафлі треба дуже швидко, щоб картопля не встигла остигнути, а то вони не згорнуться.
Розрізати кожен рулет на шматочки. Додати руками їм круглої форми.
Обсмажувати їх на олії, макаючи в суміш молока і яєць.
Подавати із сметаною або з грибною підливою.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/