Тісто:
2 стак. муки
0,5 ч. лож. розпушува
0,5 стак. цукрової пудри
185 грам масла
3 жовтки
1 ст. лож. густої кислої сметани
Начинка:
1 кг румбамбару
6 ст. лож. цукру
0,5 стак. клубнічного джему
3 ст. лож. панірувальних сухарів
Тісто терте:
185 гр муки
100 грам цукру
125 грам масла
1 пач. цукру ванільного
Муку вимішати з пудрою і розпушувачем, додати мягке масло і посікти ножем поки тісто не стане однорідне. Додати жовтки змішані зі сметаною, замісити мягке тісто і помістити в морозилку на півгодини.
Так само зробити з тертим тістом ( в морозилку).
Духовку розігріти до 180 градусів. На змащену жиром форму потерти тісто і приплюснути його, щоб стало одним шаром. Всадити в духовку і спекти корж до жовтенького кольору.
Румбамбар почистити, порізати кусочками довжиною 1 см, висипати на розігріту, суху сковорідку, притрусити цукром і жарити на великому вогні, постійно помішуючи. Жарити 2- 3 хв, поки добре не відділися сік. Потім румбамбар виложити в друшлак, щоб відділити сік.
Спечене тісто змастити джемом, виложити румбамбар, присипати його панірувальними сухарями і затерти тістом.
Випікати протягом 30 хв при температурі 180 градусів. Готовий охолоджений пиріг присипати пудрою
Мені цей рецепт дууууже сподобавя!!!!! Буду пекти неодноразово!!!!!
всім СМАЧНОГО!!!
Рецепт взяла тут http://mojewypieki.blox.pl/html