|
200 борошна 2 яйця 60 г цукру 250 г нежирного сиру 1/2 ч. л. солі 1/2 п. ванільного цукру 2 ч. л. розпушувача олія для смаження пампушків цукрова пудра для посипки 3 ст. л. шоколадного крему Nutella (за бажанням)
1 . У великій мисці змішати разом яйця , цукор, ванільний , сир , сіль . 2 . Борошно просіяти з розпушувачем , додати до яєчно - сирної суміші і перемішати до однорідності . 3 . Нагріти олію. 4 . За допомогою ложки сформувати пампушки. Опускати по 2-3 ш в розігтріту олію. Кожен пампушок обсмажувати по 2 хвилини з кожного боку. Пампушки робити маленькогр розміру, так би мовити "міні", інакше вони всередині не просмажаться, а зверху будуть обгорати . 5 . Після обсмажування викласти готові пампушки на паперові серветки , для видалення зайвого жиру . 6 . При подачі посипати пампушки цукровою пудрою.
Дуже смакують до ранкової та запашної кави в такі "зимово" прохолодні осінні дні!
P.S. Можна ще всерединку додати трішки пасти Nutella (перед формуванням і смаженням пампушків), я таким способом готувала кілька штук. А можна вже на готові міні пампушки намазувати шококрем.
Джерело: з нету
|
|