1 кг борошна
250 г маргарину
1 скл. цукру
3 жовтки
0,5 скл. сметани
3 ч. л. амонію
Для змащування:
3 білки
100 г кокосової стружки або посічених горіхів
Маргарин розтираємо з цукром та жовтками. Додаємо амоній, вимішаний із сметаною, всипаємо борошно і замішуємо тісто. Розкачуємо корж завтовшки 0,5 - 1 см і за допомогою формочок вирізаємо тістечка. Верх змащуємо білком і посипаємо дрібно посіченими горіхами, кокосовою стружкою, насінням сезаму. Випікаємо тістечка в добре нагрітій печі при температурі 200-250 С, поки не зарум'яняться.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з книги "Кулінарні секрети сестри Ольги" (2009)Я пекла на пів порції, вийшло дуже багато. М'ягенькі!