Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з яєць і сиру » Яєшня на сніданок
 

Яєшня на сніданок

18 березня, 2010  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Страви з яєць і сиру
 

Яєшня на сніданок


2 шматочки батону
2 яйця
вершкове масло
декілька шампіньйонів
сіль, перець, петрушка

На вершковому маслі швидко обсмажити гриби.

Куски батону легенько змастити вершковим маслом та обсмажити на сухій сковороді. Покласти на підігріту тарілку.

Два яйця посолити та поперчити і збити вінчиком. Вилити на розігріту пательню, та помішуючи, довести до загустіння. Не пересмажити! Яйця мають тільки загуснути. ( але в мене так не вийшло, на жаль, буду ще тренуватись)

На батон викласти яйця, зверху підсмажені гриби та посипати зеленню.

Мої коментарі: До речі, дуже сподобався таким способом підсмажений батон. Рецепт побачила в одному блозі, коли шукала рецепти Гордона Рамзі, там казали, що це його рецепт. Правда хліб треба було запекти в духоці. Блог не можу зараз цей найти, на жаль... тому не ставлю посилання. Як знайду, то обов'язково поставлю.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (18 березня 2010 23:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Добрий рецептик до сніданку!!!! Залюбки урізноманітню свій сніданок такою яєшньою winked Дякую!!!
 



#2 написав: gutka (19 березня 2010 07:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
апетитне фото, чудовий сніданок
 



#3 написав: Маруся (20 березня 2010 21:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
А я вже майстер в таких яєшнях бо мої діти тільки таку і їдять. Вони кажуть що ніхто не вміє смажити яєчко тільки мама request
 



#4 написав: Натонька (20 березня 2010 22:52)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Хочу мастер-клас по такій яєшні smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Маруся (21 березня 2010 06:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Натонько, там дуже важливо температура. Таку яєшню треба смажити на помірному вогні і щоразу підмішувати, щоб готові частинки не пересмажились. Всетаки мої дітиска вибреди. am
 



#6 написав: Натонька (21 березня 2010 20:24)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Мушу пробувати smile Вона ніжненька має бути, я то знаю


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: Kseniya (5 червня 2010 15:21)


Група: Гості
Коментарів: 0
Ще б філіжаночку кави і ранок вдався! belay
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100