Беремо пшеничний батон і обрізаємо краї з двох боків кінців
Потім акуратно видаляємо з нього мякуш так, щоб не зіпсувати основу батона.
В мисці добре розімнути і перемішати мякуш батона, а також рибну консерву в маслі.
Зварити вкруту яйця, дрібно порізати або потерти на дрібній терці.
Беремо цибулину, ріжемо кубиками і обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору
Розімнути все виделкою. Перемішайте з рибою, хлібним мякушем, ще раз все перемішайте до однорідної маси. Посолити і поперчити за смаком. Нафаршируйте, отриманою масою, батон.
Готовий батон оберніть рушником і покладіть на декілька годин в холодильник.
Всім смачного!!!!