Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Закритий яблучний пиріг " Улюблений"
 

Закритий яблучний пиріг " Улюблений"

11 лютого, 2010  |  Коментів (18)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Закритий яблучний пиріг " Улюблений"


Маргарину 100гр
вершкове масло 100гр
сметани 1 ст.
соди - третина чайної ложки ( не гашу, бо ж сметана)
борошна стільки, щоб було дуже м"яке тісто ( неодмінно м"яке) приблизно 300 г

Холодний маргарин і масло натираємо на тертку, додаємо холодну сметану й соду, замішуємо м"яке тісто, поступово додаючи муку. Пробувала замішувати з розм"якшеним маргарином - не таке виходить тісто. Напевно, можна й так : спочатку перетерти з борошном жир, а потім на сметані замісити тісто. Ділимо тісто на дві частини, розкачуємо корж, досить тонкий(!) в усякому разі, в мене люблять саме так... На нього почищені від шкірки яблука, нарізані тонкими пластинками ( багато!) в кілька шарів, вони потім дуже потахнуть. Посипаємо щедро цукром, бо ж тісто не солодке, і корицею... Розкачуємо другу частину і накриваємо яблука, я намагаюсь підіткнути краї під нижнє тісто...але можна і просто заліпити, тісто м"яке, тому це дуже просто зробити. Все! Мінімум зусиль... І хвилин на 20 в гарячу духовку (200 г) Ага! ше поколоти виделкою верхнє тісто... Дати охолонути, тоді він буде добре різатись....З пирога в процесі випічки буде витікати солодкий сироп..це нормально, зате яка смачна ота нижня карамельна шкірка!!

Спеціально для відповідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт Коко-Шанель а також всі її слова


Дуже дякую за рецепт!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: julia2010 (11 лютого 2010 14:03)


Група: Гості
Коментарів: 0
Напевно смачноооо !
 



#2 написав: marinka (11 лютого 2010 14:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Улюблений пиріг, це улюблений. Смачний, апетитний і взагалі просто клас! wink
 



#3 написав: Natalyadiva (11 лютого 2010 17:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Дуже смачно виглядає!Суперр!!!!!! wink wink tongue tongue
 



#4 написав: gutka (11 лютого 2010 18:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
і ти спокусилась на цей пиріг, мені він дуже сподобався і як я бачу все залежить від сорту яблук winked
 



#5 написав: Натонька (11 лютого 2010 18:47)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Від сорту то точно.. в мене сироп не витікав, певно яблука вже такі якісь були нещасні lol підморожені)))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: Софія06 (11 лютого 2010 19:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 13
Я так хочу того пирога....ще б хтось спік lol
 



#7 написав: sunnygirl (12 лютого 2010 12:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Гарненький пиріг
 



#8 написав: Славочка (12 лютого 2010 15:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
А я ж то нині збиралась його пекти, та мене "занесло" в бік струделя. А цей рецепт дуже гарний.
 



#9 написав: fuffi (13 лютого 2010 00:44)


Група: Гості
Коментарів: 0
Усім доброго вечора!Попала сьогодні на ваш сайт випадково,побачила цей рецепт і відразу й спекла bully .Рецепт чудовий!Відразу зареєструвалась,щоб подякувати. laughing
 



#10 написав: Коко Шанель (14 лютого 2010 19:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 30
Наталь....В тебе кращий, ніж у мене! laughing А пудрочка так апетитно на версі виглядає... winked
 



#11 написав: Майя Шутенко (25 лютого 2010 21:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Пиріг- чудесний!Випечений -ідеально,як у класиків кондитерського мистецтва:тіста-тоненький шар,а начинки-щедро!В цьому частіше всього і є секрет смакоти!!! winked
Дуже апетитно і соковито! laughing
Фото бездоганне laughing ,завдяки чому, майже реально відчувається неперевершений смак пирога!!!
 



#12 написав: Krasylja (29 серпня 2011 18:56)


Група: Гості
Коментарів: 0
Це мій улюблений періг з яблуками!!! Сама завжди такий печу!!! Дуже просло і смачно!!!!
 



#13 написав: Мусічка (2 вересня 2012 20:55)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12

Дуже смачний пиріг! Простий у виконанні, а смак неперевершений! Дякую за рецепт
 



#14 написав: OMar(Olga) (31 жовтня 2012 00:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Дуже дуже смачий пиріг!!! Сподобався моїй родині, неодмінно буду робити ще його!!
 



#15 написав: ВАСIЛIСА (2 листопада 2012 09:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
я також зайшла подякувати за ваш рецепт!!!!! Пиріг виходить просто неперевершений! З вашої кількості продуктів в мене вийшло два пирога! Мабуть у мене маленька форма. перший пиріг я зробила з яблуками, а другий з... капустою (тісто ж не солодке)!!!! Обидва пиріжки дуже й дуже смачні! Смачнющі!!!!

особливо дякую OMar(Olga), це завдяки їй я попала на ваш рецепт!
 



#16 написав: Ксенічка (27 лютого 2013 12:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Класика love . В кожної господині своя!! Але яка смачна!!
 



#17 написав: Натонька (12 вересня 2013 18:13)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Дівчатка, пиріг просто шалено смачний, особливо, коли яблучка ще тепленькі. В начинку додала ще трішки родзинок. Смакота! m05108


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#18 написав: Натонька (19 лютого 2016 14:19)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Хто ще не пробував?))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100