Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Сушені яблука
 

Сушені яблука

1 вересня, 2009  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Консервація
 

Сушені яблука


Колись давно, ще в дитинстві, моя бабця сушила смачні яблука... Вони чомусь були дуже смачні, без шкірочки, яка на сушках тверда дуже) І коли вдома не було цукерок, то бабця діставала з кишені ці сушки і пригощала нас. Чи то вони насправді такі смачні були іменно в бабці, чи то вона з таким теплим голосом і з добрим поглядом нас ними пригощала, незнаю) Але дотепер, коли заходжу до неї, вона так тихенько і якось таємничо каже: "Хочеш я тобі щось дам?", і так їх подає, ніби-то якісь дорогі дефіцитні цукерки...

Рецепта, як такого немає... А все дуже просто, як два на два)

Почистити яблука від шкірки та серцевини, порізати часточками. Розкласти на застеленому пергаментом листі та запхати в тепленьку духовку. Вогонь має бути десь 50 градусів, не більше. Ось так сушити їх десь 2-3 годинки, може й менше, подивитесь, як вийде. Можна робити перерви, не за один раз сушити, а за два, три. Сильно не пересушіть. Перекладіть яблука в полотняний мішочок або в скляну банку.

Сушені яблука


Звичайно бабуся не сушила яблука в духовці, а сушила на решітці такій, на довгих ножках, яка стояла на печі або на плиті. Але я так не роблю, бо немаю такої решітки, тай в духовці здається зручніше)
Цю сушку можна давати дітям до школи, робити дома перекуси, коли ше не час обідати, і просто з'їсти, коли хочеться чогось смачненького...


Спеціально для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ir71 (2 вересня 2009 09:28)


Група: Гості
Коментарів: 0
Наталь,фотки класні,але ти тепер надпис зробила знизу а його легше забрати і знову будуть фотки красти на другі сайти
 



#2 написав: Натонька (2 вересня 2009 10:04)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Дякую, Іра) То я просто експерементую поки-що.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Owl (25 жовтня 2009 02:36)


Група: Гості
Коментарів: 0
А який сорт яблук? Вважаю, що це має значення
 



#4 написав: Натонька (25 жовтня 2009 15:55)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Ну головне, шоб це не були самі ранні сорти, такі як Білий налив.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: marinka (15 лютого 2010 17:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Сушені яблука це і справді смаколик love
 



#6 написав: sone4ko (16 серпня 2011 19:07)


Група: Гості
Коментарів: 0
сушені яблука дуже корисні, особливо взимку, в мене вдома кампот із яблук обожнюють)))))
 



#7 написав: Майя Шутенко (29 липня 2012 18:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Натонько,дякую за прекрасну подоріж у дитинство..Як гарно написано,я читала і на мить відчула неповторний ,солодкий аромат білого наливу,яким був наповнений весь садочок біля бабусиної хати...Той запах пряних серпневих трав і медових яблук-не забути ніколи,як і незабутні наші найкращі юні роки))))
Смак сушки надзвичайний,моя бабуся також сушила яблука на печі,або на сонці,і вони були завжди такими смачними!!!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100