Чудова,оригінальна закуска як до гарніру,так і до келішка горілочки,тобто як закуска на святковому столі.
1 головка цвіт. капусти
2 яйця
2 ст. л. майонезу,
0,5 ст. кефіру
сіль
перець
мука (тісто має бути як на оладки)
1 ч. л. розпушувача
зелень
Цвітну капусту розділити на найдрібніші суцвіття і обварити 3-4хв у підсоленій воді. Дати остинути. Нарізати соломкою цибулю, додати нарізаного кропу. Долити 2 ст. л. майонезу, кефір, сіль, перець за смаком. Додати яйця, муку, розпушувач і добре все вимішати. Жарити на розігрітій олії до золотистого кольору з обидвох сторін. Смачні як і гарячі так і холодні.
Мої коментарі: замість майонезу (бо його не було дома) дала вершки, і два зубчики часнику)
Добрий рецепт, чесне слово) Я навіть не могла додуматись шо можна такі котлети зробити)))
Рецепт спеціально приготований для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua
Дякую за рецепт Ірині