Мокрі інгридієнти:
125 г чорного шоколада поламати кусочками і розтопити на водяній бані
Збити 90 г вершкового масла і 150 г цукру. Не перестаючи збивати ввести по одному 2 яйця і розтоплений шоколад.
Сухі інгридієнти:
80 г муки просіяти, добавити 30 г какао-порошка, 0,5 ч . л. розпушувача.
Ввести сухі інгридієнти в мокрі, перемішати і добавити 125 г порізаних грецьких горіхів, перемішати ще раз.
Випікати в попередньо розігрітій духовці (180)
Випікати в квадратній формі (17 на 17 см) 30 хвилин.
Брауніз має получитися мокруватий всередині, не перепечений)
Рецепт спеціально приготований для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua
За рецепт дякую Любі