500-600 г свинини
2 великих цибулини
3-4 солодких перця
1-2 баклажана або кабачки
4-5 великих помідорів
рослинна олія
сіль, перець
спеції за смаком
1 шматочок гіркого перцю
М'ясо порізати смужками, посолити, поперчити, посипати спеціями для м'яса і залишити на 20 хвилин.
Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на маслі до золотистого кольору.
Солодкий перець і баклажани порізати соломкою.
На цибулю викласти м'ясо, перемішати.
Кожні 10 хвилин по черзі, перемішуючи, викладати: солодкий перець, баклажани, порізані часточками помідори.
Потім додати гіркий перець і тушкувати до готовності.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
Рецепт з журналу "Люблю готовить" №10 (2008)