|
250 г гарбузового пюре 240 г рослинної олії 250 г цукру 3 курячі яйця середнього розміру 230 г борошна 1,5 ч.л. розпушувача 0,5 ч.л. соди 1 ч.л. будь-яких спецій (за бажанням)
Якщо ви любите гарбузову випічку то цей рецепт для вас. Почніть з того, що відокремте білки від жовтків у трьох яєць. У чаші міксера з'єднайте олію , гарбузове пюре, 3 жовтки, цукор. . Пюре можна взяти абсолютно будь-яке зробити самостійно або купити готове (дитяче, заморожене, в тетрапаках і т.д.). Для приготування гарбузового пюре гарбуз потрібно або відварити, або випікати, а потім вже робимо гарбузове пюре. Добре збийте масу до однорідності. Змішайте борошно, розпушувач, соду і спеції, вмішайте з попередньою сумішшю. Підготуйте форму, діаметром 16 см, можна взяти роз'ємну або цільну. Прокладіть дно пергаментом, а борта французької сорочкою або також пергаментом. Збийте білки до м'яких піків. Введіть білки в основну масу частинами, кожен раз добре змішуючи суму лопаткою. У вас вийде досить пишне тісто. Перелийте його в форму. Випікайте при 170 градусах (верх і низ) до фактичної готовності.
Джерело: http://andychef.ru/recipes
|
|