Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з борошна » Млинці та оладки » Голландські млинчики.
 

Голландські млинчики.

27 жовтня, 2016  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Страви з борошна » Млинці та оладки
 

Голландські млинчики.

Для двох млинців:
200 г муки
0,5 літра молока
2 яйця
1 велика цибулина
150 г шампінйонів
8 шматочків тоненько порізаного мясистого бекону
8 кусочків тоненько порізаного сиру
Цукрова пудра для посипання.

Ці смачні млинці готує мій коханий і я їх називаю «Голландськими млинчиками». Незвичайне поєднання смаків подобається всім, надіюсь, що сподобається і вам. Але будьте уважні! Не попечіться. Почитайте і подивіться картинки як я перевертаю млинчики! Використовуйте сковорідку з тефлоновим покриттям для якої потрібно мініму олії.
Одного млинця достатньо щоб наїстися.
Спочатку приготуйте тісто як ви готуєте для звичайних налисників! А я тут, в Нідерландах, беру спеціальну муку для млинців ( я декілька раз дослідита коробку, але не знайшла чим відрізняється ця мука від звичайної, здається це просто мука), додаю два яйця та молоко, приблизно 0,5 літра ( орієнтуюсь на око, наскільки густе тісто мені потрібно)

Нарізаємо цибулину півкільцями, гриби пластинками.

Голландські млинчики.
Голландські млинчики.


Бекон я купляю мясистий кружечками або полосками, уже нарізаний дуже тоненько, щоб потім при смаженні утворювались сухенькі хрусткі шматочки. Смажу бекон.

Голландські млинчики.
Голландські млинчики.


Смажу цибульку, потім додаю до неї гриби і теж підсмажую.

Голландські млинчики.
Голландські млинчики.


Беру сковорідку для млинців, додаю трошечки олії (1 ложечку, щоб тільки змастити) виливаю на неї ополоником достатню кількість тіста, млинець повинен бути досить товстеньким, і, швидко поки не загус розприділяю по поверхні половину цибулі з грибами і 4 шматки підсмаженого хрусткого бекону

Голландські млинчики.


Додаємо 4 пластинки сиру

Голландські млинчики.


Тепер подивимось чи млинець ніде не пристав до сковорідки.

Голландські млинчики.


Будьте уважні! На сковорідці не повинно бути олії! Берете велику кришку і акуратно пересуваєте млинець на неї. Якщо на сковорідці буде олія, ви можете сильно попектися, тому будьте обережні!

Голландські млинчики.


Різким рухом перевертаєте кришку з млинцем на сковорідку. Млинець повернутий тепер стороною з начинкою до сковорідки. Трохи підсмажуєте

Голландські млинчики.


Знову елегантним рухом пересуваєте млинець на кришку і перевертаєте кришку на тарілку з якої будете їсти.

Голландські млинчики.


Щедро посипаєте зверху цукровою пудрою ( не жалійте пудри, побачите – буде смачно)

Голландські млинчики.


Здається складно, особливо з перевертанням, але, коли наловчитесь – це легко. А результат приємно здивує.

Смачного!

Джерело: Мій коханий.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ОЛЕСЯ (28 жовтня 2016 09:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Дякую за детальний опис


--------------------
 



#2 написав: Darka (29 жовтня 2016 04:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Це дійсно має бути смачно.Блінчика такого не їла, але їла пиріг з курячим мясом який був присипаний пудрою.На перший погляд мені було дивно ,як це мясо посипане цукром а насправді було супер. Так що я чекаю в гості свою сваху і печу блінчики.Дякую за рецепт.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: LesaNoday (29 жовтня 2016 15:02)


Група: Гості
Коментарів: 0
ОЛЕСЯ, будь ласка!
Darka, я перший раз так само дивувалась, а потім спробувала - така смакота! Тепер в мене це коронна страва як хочу когось здивувати. Будьте обережні з олією, не попечіться і смачного Вашій свасі!
 



#4 написав: Darka (29 жовтня 2016 19:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дякую,будемо дивувати гостей.Відпишусь як приготовлю.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Тереза (2 листопада 2016 19:26)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Щось таке незвичайне і напевно дуже смачне!
 



#6 написав: LesaNoday (7 листопада 2016 15:43)


Група: Гості
Коментарів: 0
Тереза, спробуйте - дуже смачно, хочу щоб про цю страву знали українські господині.
 



#7 написав: Darka (28 листопада 2016 19:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Блінчик вийшов супер,всім дуже сподобався такий не звичний смак (давала простий бекон,замість панчети).І надалі буду готовити,дуже,дуже дякую за рецепт.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#8 написав: LesaNoday (18 грудня 2016 20:46)


Група: Гості
Коментарів: 0
Хо-Хо :-) Дарка! Дякую за коментарій! Це дійсно смачно! Я щено коханому переклала, що ви написали про його рецепт, він дуже задоволений! Теж хоче щоб українські господарочки були найкращі ))))
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100