Ці смачні млинці готує мій коханий і я їх називаю «Голландськими млинчиками». Незвичайне поєднання смаків подобається всім, надіюсь, що сподобається і вам. Але будьте уважні! Не попечіться. Почитайте і подивіться картинки як я перевертаю млинчики! Використовуйте сковорідку з тефлоновим покриттям для якої потрібно мініму олії.
Одного млинця достатньо щоб наїстися.
Спочатку приготуйте тісто як ви готуєте для звичайних налисників! А я тут, в Нідерландах, беру спеціальну муку для млинців ( я декілька раз дослідита коробку, але не знайшла чим відрізняється ця мука від звичайної, здається це просто мука), додаю два яйця та молоко, приблизно 0,5 літра ( орієнтуюсь на око, наскільки густе тісто мені потрібно)
Нарізаємо цибулину півкільцями, гриби пластинками.
Бекон я купляю мясистий кружечками або полосками, уже нарізаний дуже тоненько, щоб потім при смаженні утворювались сухенькі хрусткі шматочки. Смажу бекон.
Смажу цибульку, потім додаю до неї гриби і теж підсмажую.
Беру сковорідку для млинців, додаю трошечки олії (1 ложечку, щоб тільки змастити) виливаю на неї ополоником достатню кількість тіста, млинець повинен бути досить товстеньким, і, швидко поки не загус розприділяю по поверхні половину цибулі з грибами і 4 шматки підсмаженого хрусткого бекону
Додаємо 4 пластинки сиру
Тепер подивимось чи млинець ніде не пристав до сковорідки.
Будьте уважні! На сковорідці не повинно бути олії! Берете велику кришку і акуратно пересуваєте млинець на неї. Якщо на сковорідці буде олія, ви можете сильно попектися, тому будьте обережні!
Різким рухом перевертаєте кришку з млинцем на сковорідку. Млинець повернутий тепер стороною з начинкою до сковорідки. Трохи підсмажуєте
Знову елегантним рухом пересуваєте млинець на кришку і перевертаєте кришку на тарілку з якої будете їсти.
Щедро посипаєте зверху цукровою пудрою ( не жалійте пудри, побачите – буде смачно)
Здається складно, особливо з перевертанням, але, коли наловчитесь – це легко. А результат приємно здивує.
Смачного!
Джерело: Мій коханий.