|
150 гр. вершкового масла 200 гр. борошна, 5 жовтків, 100 гр. цукру, 50 гр. меленого мигдалю, 2 ст. ложки коньяку, 1 жменя родзинок, ванілін
Масло кімнатної температури розтерти з цукром, збиваючи, по одному додавати жовтки. Потім додати мелений мигдаль, борошно, родзинки, коньяк, ванілін. Все добре перемішати. Підготовлені форми наповнити на 2/3 тістом і випікати при температурі 180 градусів. Смачного.
P.S. Знайшла цей рецепт в інтернеті, і він мені сподобався найбільше з усіх перепробуваних. Кекси виходять дуже смачні, але в них є декілька недоліків - занадто швидко зникають, а потім так само швидко знаходяться на боках та стегнах.
|
|