|
110 г цукрової пудри 15 г борошна 125 г мигдального борошна ( або з інших горіхів) 80 г вершкового масла 125 г яєць ( приблизно 2,5 шт) 50 г цукатів
додатково: 200 г цукрової пудри 35 г апельсинового соку
Просіяти цукрову пудру і борошно в чашу міксера. Додати мигдальне борошно ( можна самому змолоти будь-які горіхи), перемішати. Масло розтопити і охолодити. До борошна додати яйця і вимішати блендером до однорідної маси, поступово долити масло, додати цукати. Викладати у маленькі форми до випічки, можна використати паперові капсули на кекси, заповнювати майже до верху, оскільки тісто не піднімається. Пекти при 160 * приблизно 20 хв, до сухої шпажки. 200 гр цукрової пудри розтерти з 35 г апельсинового соку ( я використала мандариновий) і покрити глазур"ю охолоджені кекси . Смачного)
Джерело: http://andychef.ru/recipes/muale/
|
|