|
лосось - 500 г броколі - 400 г червона цибулина - 1/2 шт салат романо - 1 качан (будь-який інший) Для заправки: червона цибулина - 1/2 шт базилік - 2 гілочки зерниста гірчиця - 2 ч. л оливкова олія - 3 ст. л. яблучний оцет - 3 ст. л цукор - 1 ч. л. сіль і перець - за смаком
Лосось порізати невеликими шматочками, брокколі розібрати на маленькі качанчики - відварити, цибулю нарізати тонкими півкільцями, салат романо (або інший - на ваш вибір) порвати руками. Готуємо заправку - цибулю порізати дрібними кубиками, базилік порізати дрібно, додати гірчицю, цукор, олію і оцет - добре перемішати. Посолити і поперчити за смаком. Салат з лосося з брокколі викласти в салатник, полити соусом.
P.S. Інгредієнтів в цьому салаті небагато, але при цьому смак у нього дуже насичений. Рибу можна використовувати як запечену, смажену, так і куплену в уже готовому вигляді - гарячого копчення.
|
|