4 болгарських перця
250 г майонезу
5 яєць
1-2 помідори
2-3 зубки часнику
сіль, перець
Перець почистити, розрізати навпіл і обсмажити з двох сторін, щоб став м'яким. Викласти на велику тарілку, посолити.
Змастити майонезом з видавленим часником.
На сковороду викласти порізані кружечками помідори (8 кружечків) і злегка обсмажити.
Яйця збити, додати сіль, перець, 1-2 ст. л. майонезу, і залити помідори.
Омлет порізати на 8 порцій, (як торт), і викласти на перець.
Зверху добре змастити майонезом з часником.
Мої коментарі: перець треба підбирати за розміром сковорідки, щоб потім омлет добре помістився.
Журнал "Люблю готовить" №11 (2007 г)