|
0,5 кг фаршу 1-2 яйця часник спеції шматочок черствого батона 3-4 помідори 2 цибулини солодкий перець кетчуп майонез 150 г твердого сиру
Приготувати фарш, як на котлети: до меленого мяса додати розмочений батон, часник, натерту половину цибулини,сіль,спеції,яйця. Все добре вимішати і мокрими руками сформувати котлети (більшого розміру ніж зазвичай ), розплескати їх на руці і викласти на змащене олією деко. Зверху змастити кетчупом, далі викласти на кожен кружечок нарізану тонкими кільцями цибулю, змастити майонезом, поверх покласти нарізані тонкими кружечками помідори, навколо кільця болгарського перцю, знову змастити майонезом і щедро присипати тертим твердим сиром. Поставити у добре розігріту духовку і пекти до готовності біля 30 хвилин.
Джерело: Журнал "Рецепти господині"
|
|