Злегка підігріти воду, розчинити в ній цукор, сіль, додати олію, борошно, крохмаль, розпушувач і ванілін.
Замісити тісто як для вареників. Я замішую у хлібопічці на режимі пельмені (економить час). Дати тісту полежати хвилин 15.
Тепер тонко розкачати ~ 2-3 мм (якщо долучаються діти, то розкачуємо на машинці для лапші на товщині 3).
Вирізаємо печиво, форму обираємо за вашим бажанням.Найшвидше нарізати квадратиками чи прямокутниками.
Печення сушимо як сухарики 30-40 хвилин при температурі 130-150 градусів в електричній духовці (залежить від духовки).
Востаннє сушила печення у газовій духовці по 10-20 хв (вогонь був найменьший, регулювала вручну. щоб не пригоріло).
Печення не повинно змінювати колір на коричневий.
Печення це справжня рятівна палочка якщо хтось на дієті.