|
1. Два види сиру - в мене Ammerländer Тільзітер(брала в сільпо) - 200г. і фета від Premialle 2. Кусочки мяска (в мене різного полядвичка+шпондер) взагалі можна різного
3. В'ялені помідорки(десь я пмсала як їх робила), можна і сирі.
4. Пучок зелені, кріп+ петрушка
Приготування:
Перчики ріжемо на долі по 4 чи 5 кусочків, взалежності від розміру. Викладаємо на посудину в якій вони будуть запікатись і ставимо в духовку на 5-10 хв, щоб вони трохи прив'ялились. За той час готуєм начинку. Фету і мяско ріжем на кубики, дрібно січем зелень натираєм на терку сир. Витягаєм наші перчики, кладем мяско, фету, вялені помідорки, поливаєм олійкою з них, порізану зелень. Зверху щедро притрушуємо сиром. Ставим запікатись при термературі 200 градусів + конвекція десь на 10-12 хв, щоб сир розплавився і трохи підрумянився. Все, чекаємо 10-12 хвилин і смакуємо із салатиком весняним з молодої капусточкиі зелені!!!!!!!!!! Смачного!!!!!!!!
P.S. Взагалі із складниками можна експериментувати, я от придумала такий собі варіант і вийшла така авторська страва.
|
|