Тісто: 200 г борошна 100 г цукру 60 г масла 10 г розпушувача 1 яйце 100 г горіхів
Безе: 2 білка 100 г цукру
Начинка: 100 г мороженої сиородини
Яйце збити з цукром в пухку піну. Додати м"яке масло, збити. Борошно з розпушувачем домішати до маси. Всипати горіхи. Розкачувати товщиною 0,6-0,8 см, вирізати формочками. Пекти 10 хв при 180 гр. Білки збити з цукром до стійких піків. На кожне печиво намастити трішки білків, викласти по 3-4 ягоди і зверху - "шапочка" з білків. Підпекти при 200гр 2 хв, далі зменшити до 110гр 30 хв.
Джерело: http://cookorama.net/uk/blog/tistechka/sable-z-chornoyu-smorodynoyu-petit-sables.html
|