|
Горошок зелений консервований 200г Картопля 600 г Капуста свіжа 230 г Морква 200 г Цибуля 120 г Яйця 60 г Манна крупа 60 г Сухарі 60 г Сметана 30 г Сир твердий 30г (можна більше)
Злегка підсмажити окремо моркву, цибулю, капусту. Перемішати і додати манну крупу. Картоплю відварити, зробити пюре, додати овочеву масу,горошок, трохи охолодити, потім яйця. Приправити. Викласти на змащене жиром і посипане сухарями деко, розрівняти, змастити сметаною, посипати сухарями, змішаними з твердим сиром. Запікати. Смачно з сметаною, маслом чи молочним (сметанним) соусом.
Смачного!
P.S. Цей рецепт також є ось тут
|
|