|
Для цибульніків:
3 цибулини 3 яйця 1 ст. л. борошна 1/2 ч. л. соди погашеної оцтом сіль мелений чорний перець
Морква в томаті:
3 великих морквини 1 цибуля 70 г томатної пасти (я давала менше) сіль перець цукор
Для цибульників: дрібно нарізати цибулю. Посолити і поперчити, перемішати і залишити на 5 хвилин. Збити яйця, змішати із мукою,содою. Додати до цибулі і добре перемішати. Смажити на олії цибульники, викладаючи їх ложкою - на невеликому вогні. Надзвичайно смачним додатком до них є морква в томаті. Для ней потрібно: нарізати цибулину, злегка її обсмажити, додати натерту на грубій терці моркву. В середині готування додати цукор, сіль і перець. Коли морква змякне додати томат і продовжувати тушкувати. При необхідності можна додати трошки води.
|
|