тісто:
змішати всі сухі інгредієнти: борошно, молоко сухе, дріжджі, цукор, сіль.
Яйце збити виделкою і з'єднати з молоком і поступово вводячи в борошняну суміш, замісити тісто.
Додати цедру і масло, додати до тіста. Тісто виходить липке, але борошно більше не додавати.
Накрити тісто рушничком і поставити підходити, приблизно 2 години.
Тісто вимісити і розділити на 16 шматочків. розкачати кожен шматочок овалом 12-15 см. відступити від верхнього краю 3 см. і помістити крем. закрити крем тістом і добре зліпити краї.
частину тіста, (що без крему) нарізати смужками(це для того щоб оригінальніше закрутити тісто), згорнути булочку (можна й простіше зробити, просто зробити булочку з начинкою).
Викласти булочки на деко застелене пергаментом. Поставити, щоб підійшли ще на 30 хв. Змастити жовтком випікати при температурі 180 С 15 хв до золотистого кольору.
Готові булочки накрити рушником і дати відпочити 10-15 хв . Притрусити цукорпудрою .
Все, можна смакувати!
Самі булочки виходять солодкуваті, а от крем додає їм гарної кислинки.
Дуже смачно до кави, чаю чи молока.