Оскільки сезон трускавок продовжується пропоную ароматнута смачну випічку з трускавкою
Отже для тіста потрібно: змішати молоко, цукор, яйце. Муку просіяти додати дріжджі, влити молоко, сіль і розтоплене масло.
Замісити м'яке тісто, таке щоб не липло до рук. Накрити харчовою плівкою і поставити в тепле тісто щоб тісто збільшилося в двоє(орієнтовно на 1,5 год)
Тісто обмяти, розділити на 15 рівних частин (можна і менше залежного якого розміру ви хочете булочки), зробити кульку.
Викласти на деко покрите папером для випічки і приплюснути.
Накрити рушником і залишити на 30 хвилин.
У кожній булочці, в центрі зробити поглиблення (щоб було дуже тонко).
Змастити яйцем, присипати штрейзелем, викласти половинки полуниці, змастити ще раз яйцем і зверху присипати знову штрейзелем.
Випікати при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин або до золотистого кольору.
Яка то смакота!!!! Неможливо відірватись від них, хоч за вуха відтягуй!
Під час фото не змогла втриматись, від того райського аромату і трішки скуштувала.