|
1 головка цвітної капусти 1-2 шт. перцю болгарського (бажано червоний, жовтий, зелений) 1 сира морквинка спеції до моркви по-корейськи (колись будучи в Одесі купували на Привозі спеціальні спеції) тепер користуюсь до моркви 1 пучок петрушки 2-4 зубці часнику сіль, перець , бальзамічний оцет, олія
Капусту злегка відварити в підсоленій воді. Перець порізати соломкою(в мене був тільки світло зелений, а з кольоровим буде цікавіше), моркву натерти корейкою, додати спеції, сіль, перець. Олію трохи загріти на сковорідці. Залити нею салат, додати вичавлений часник,оцет порублену петрушку(не дрібно). Дати трішки настоятись.
P.S. Смакувати охолодженим!
Цьому салату вже багато років, вперше ми його пробували, коли були на Привозі в Одесі, там його корейці продавали, він тоді нам так сподобався, що його готуємо з того часу. Може спеції там були трохи специфічніші, але ми такий рецепт собі засмакували, проте можна сміло експериментувати !
|
|