2 середніх капустини
0,5 - 0,7 кг свинного фаршу ( бажано свинного, бо він найсоковитіший )+ 1 велика цибулина + 1 яйце
200 твердого сиру
сіль, перець, майонез для приправляння
Капусту відварити до напівготовності у підсоленій воді, вона має бути недоварена, але вже мягка, щоб можна було відкрити проміжки і начинити її фаршем...
Начиняємо капусту
Перенести капусту на деко, обмалювати її майонезом і притрусити тертим сиром
Випікати капусту при темп 180 градусів приблизно 40 хв....Гарячу готову капусту можна помастити соусом: майонез + часник - це дуже смачно!!!
Коментарі: Дехто казав, що пробували цю капусту у ресторанах чи барах і вона не смачна.....Нічого подібного, просто її не вміють готувати))) В мене вийшла дуже соковита і дуже смачна!!!!! Рекомендую всім спробувати!!!!
Рецепт взяла у братової, а де взяла вона я не знаю)))))) Можливо у інтернеті )))))